Ratten bestrijden 

 

Ratten bestrijden binnen 24 uur tijd 

 

Het bestrijden van ratten vraagt veel kennis en geduld. Bruine ratten zijn grote ziekte dragers en veroorzaken veel voedsel, materiaal en financiële schade aan uw eigendommen. Een van onze expertise is het ongedierte bestendigd maken van uw woning tegen ratten, en het vangen of bestrijden van de aanwezige bruine ratten in uw woon of werkomgeving. 

Afspraak maken

Wanneer er ratten worden gesignaleerd dient er direct de juiste en effectieve maatregelen getroffen te worden.

Wij kunnen u hierbij helpen. U kunt bij ons 24 uur per dag terecht voor het melden van rattenoverlast.

Neem hiervoor contact met ons op en word direct geholpen.

 

Bekijk ook: 

 

>   Onze diensten 

>   Rattenbestrijding 

>   Onze werkwijze

>   Onze werkgebieden 

>   Klantenservice 

 

Bel onze rattenbestrijding experts 

rattenbestrijder

Ratten overlast neemt toe

Het gevoel heerst dat de rattenoverlast in sterke mate is toegenomen en blijft toenemen. Rattenbestrijding experts denken dat dit het gevolg is van de huidige strenge regelgeving van rattengif.

Ook bij ons nemen de meldingen van rattenoverlast flink toe. Onze experts doen hun uiterste best om rattenoverlast in Nederland onder control te houden, en zorgen altijd bij rattenoverlast dat de klant weer zo snel mogelijk terecht komt in een schone woon of werkomgeving

Lees hier meer over rattenoverlast

 

Rattenoverlast

De gevaren van bruine ratten 

Ratten zijn gevaarlijk omdat ze ziektes kunnen verspreiden die schadelijk zijn voor de mens, zoals de ziekte van Weil, hantavirus en salmonella.

Bovendien kunnen ze ook aanzienlijke schade aanrichten aan gebouwen en eigendommen, en kunnen ze knaagdier gerelateerde branden veroorzaken door het doorknagen van elektrische bedrading.

Daarnaast planten ratten zich zeer snel voort, dus als ze niet snel worden bestreden, kan hun populatie snel uitgroeien tot een plaag, wat de situatie alleen maar erger maakt.

Ze helaas ook steeds vaker voor bij mensen in huis. Het is daarom erg belangrijk dat u direct met ons contact opneemt bij het aantreffen van bruine ratten. Als u meer wilt weten over ratten in huis.  Lees hier verder over  ratten in huis 

 

De Bruine Rat 

De Bruine Rat oftewel de Rattus Norvegicus laat zich overal in Nederland zien. Ze zijn erg veel actief in de rioolstelsels, maar laten zich soms ook zien op straat, op bedrijventerreinen, in de tuin of zelfs in huis of op de werkplek. 

De bruine rat word steeds meer gezien dit komt mede door de wet verandering op het gebied van biociden.

Sinds 1 Januari 2023 mogen biociden niet meer verkocht worden aan particulieren. Het word nu alleen nog maar verkocht aan gediplomeerde ongediertebestrijders voor professioneel gebruik.

 

Contact: LANDELIJKE DIENSTVERLENING: ONGEDIERTE MELDKAMER

Onze rattenbestrijders staan 24/7 voor u klaar en zijn altijd in de buurt.