Kakkerlakken bestrijden

 

Kakkerlakken laten bestrijden?

Kakkerlakken bestrijden vraagt veel geduld en ontzettend veel kennis. Geen zorgen Ongedierte Meldkamer helpt u direct! U krijgt nu zelfs bij ons korting op uw eerste melding! Neem contact met ons op en word direct geholpen.

Een professionele aanpak bij kakkerlakken overlast is bijna altijd noodzakelijk. Daarna zijn enkele hygiënische voorzorgsmaatregelen van groot belang.  Voor een succesvolle kakkerlakkenbestrijding zijn er vaak twee bezoeken nodig van onze deskundige. De bestrijdingsdeskundige kan u hier ter plekke verder over adviseren. Onderneem zo snel mogelijk actie om een verdere uitbreiding van de kakkerlakkenplaag te voorkomen. Maak hier direct een afspraak of bel naar 085 - 080 5718

 

Bekijk ook: 

 

>  Diensten 

>  Veel gestelde vragen over kakkerlakken

>  Kosten kakkerlakkenbestrijding 

 

Bekijk hier de kosten voor de kakkerlakkenbestrijding.

NU MET 10% KORTING OP UW EERSTE MELDING!

 


Experts in kakkerlakkenbestrijding 

 

Meldpunt Kakkerlakkenbestrijding

 

 


Uw voordelen bij ons 

 

 • Binnen 24 uur geholpen
 • Gediplomeerde & ervaren bestrijders
 • Garandeert resultaat 
 • Goedkoopste tarieven zonder extra toeslagen

 

 • 0 voorrijkosten, wij doen niet aan voorrijkosten
 • Hoge klanttevredenheid
 • Landelijke dekking
Ongedierte Meldkamer BV

Professionele bestrijding

Overlast van kakkerlakken? Neem contact op met ons en word direct geholpen!  Als u last heeft van een aantal kakkerlakken dan zijn er vaak veel meer, en er is dan al snel sprake van een kakkerlakkenplaag. Het bestrijden zonder professionele middelen is vrijwel onmogelijk. Verder op deze pagina gaan wij hier verder op in.

Heeft u last van kakkerlakken in uw woning of in uw bedrijf? Dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk contact met ons opneemt. Want des de sneller u met ons contact opneemt des de sneller onze kakkerlakken deskundige nog meer schade kan volkomen, de uitbreiding van de kakkerlakken kan bepreken en sneller tot een succesvol resultaat kan komen . 

Er hoeven geen voorzorgsmaatregelen getroffen te worden. Tijdens de behandeling kunt u gewoon aanwezig zijn. De methode die wij toepassen is geheel veilig voor kinderen en huisdieren.

Voor het maken van een melding kunt u contact opnemen met ons servicenummer : 085 - 080 5718 ( Geen tarief van toepassing ) 

Zelf bestrijden

Kakkerlakken in huis zijn erg moeilijk te bestrijden zonder professionele middelen. De bekende spuitbussen van bijvoorbeeld bouwmarkt winkels raden wij sterk af.

Er zullen ongetwijfeld hier en daar een paar doden kakkerlakken vallen, maar de meeste kakkerlakken worden op die manier juist naar verschillende kanten opgedreven wat tot een grotere verspreiding zal leiden.

Ook hebben de eitjes van de kakkerlakken een beschermend omhulsel die bestand is tegen de meest verkochte middelen. Spuitbussen doden bovendien alleen de kakkerlakken die u op dat moment ziet lopen. Gif met een langwerkende duur zijn niet verkrijgbaar voor particulieren.

 

Werkwijze kakkerlakkenbestrijding

Wij bestrijden kakkerlakken met onze professionele lokgel. Dit middel wordt in kleine druppeltjes aangebracht op verschillende plaatsen waar de kakkerlakken lopen en zich merendeels bevinden. De kakkerlakken eten hiervan en zullen zodoende sterven. Er is vaak twee behandelingen nodig, want vaak komen kakkerlakken eitjes weken later nog uit, wat zelfs na de bestrijding nog voor problemen kan zorgen. Daarom zijn twee behandelingen vaak erg belangrijk om tot een succesvol resultaat te komen. Bij ons bent gerust gesteld want wij doen de kakkerlakkenbestrijding altijd met echt en relatief snel resultaat!  

 

Kakkerlakken bestrijdingsgel

Wees op tijd

Indien u kakkerlakken wilt laten bestrijden, wacht dan niet tot de populatie tot een plaag uitgroeit! Hoe eerder een bestrijding uitgevoerd kan worden hoe beter. Kakkerlakken planten zich namelijk razendsnel voort.

Het probleem kan zich dus al zeer snel uitbreiden terwijl een vroegtijdige bestrijding u veel leed bespaart.
Kakkerlakken zijn ook lastig te bestrijden omdat ze vrijwel alles eten en kunnen overleven met zeer weinig voedsel. Dit betekent dat je eigenlijk nooit de gehele populatie uit kan hongeren. Er blijven altijd wel een paar kakkerlakken over die opnieuw een plaag kunnen veroorzaken.

Omdat kakkerlakken zich erg snel voortplanten kan een klein probleem al snel omslaan in een grote plaag. Daarom is het zeer belangrijk om de hele populatie aan te pakken. Omdat kakkerlakken zichzelf zo gemakkelijk kunnen verstoppen in de kleinste kiertjes in huis is een succesvolle bestrijding zonder professionele bestrijdingsmiddelen vrijwel onmogelijk. 

Actie ondernemen

Voorzorgsmaatregelen

Het is natuurlijk belangrijk om ook de oorzaak van het probleem aan te pakken. De oorzaak van het probleem begint altijd bij een laag niveau van hygiëne.  De volgende hygiënische werkzaamheden zou u kunnen verrichten voor de bestrijding: 

1. Sluit alle voedingsmiddelen op in afgesloten potten of bakken

2. Stofzuig en dweil het gehele huis om het huis kruimel vrij te maken. Let op: Zorg er ook voor dat alle keukenkastjes schoon zijn. De lades liggen vaak kruimels of kruiden en deze zijn gemakkelijk te bereiken voor zowel de volwassen dieren als de nimfen (kleinere kakkerlakken).

Bij een kakkerlakkenplaag zijn vrijwel alle naden en kieren geschikt voor de kakkerlakken om in te schuilen of te eten. Slecht aansluitende plinten zorgen voor een perfecte opening tussen de vloer en de muur waar gemakkelijk etensresten in terecht komen. Deze plekken zijn erg lastig om schoon te maken en vormen een ideale schuilplaats voor kakkerlakken.

hygiene bij kakkerlakken is belangrijk

Uw voordelen bij ons 

 

 • Binnen 24 uur geholpen
 • Gediplomeerde & ervaren bestrijders
 • Garandeert resultaat 
 • Goedkoopste tarieven zonder extra toeslagen

 

 • 0 voorrijkosten, wij doen niet aan voorrijkosten
 • Hoge klanttevredenheid
 • Landelijke dekking

 

Bekijk ook:

 

>  Ongediertebestrijding 

>  Ongediertepreventie

>  Bouwkundige wering 

>  Veel gestelde vragen 

 

 

Onze diensten