24/7 Hulp Bij Rattenbestrijding!

 

Afspraak maken rattenbestrijding?

Heeft u last van ratten in de omgeving? Bijvoorbeeld bij u in de tuin of op uw bedrijfsterrein? 

Word direct geholpen door onze rattenbestrijder! Wij komen direct in actie en zullen resultaat leveren binnen 24 uur tijd. Kom direct in contact met onze rattenbestrijder: Bel: 085 - 080 5718.

 

Bekijk ook:

 

>  Contact 

>  Rattenbestrijding kosten

>  Ratten

>  Ratten bestrijden 

 

>  Rattenoverlast 

>  Ratten in huis 

>  Werkgebieden

>  Veel gestelde vragen over ratten

 

rattenbestrijding

CONTACT

WORD DIRECT GEHOLPEN!

 

Bekijk hier uw voordelen bij ons!

 

 • Binnen 24 uur geholpen
 • Nu tijdelijk korting op uw eerste melding
 • Geen hoge kosten
 • Geen wachtrij of gedoe

 

 • 10 jaar ervaring in ongediertebestrijding
 • Lokale en regionale ongediertebestrijding
 • Gediplomeerde ongedierte bestrijders
 • Wij werken ook in het weekend
 • Hoge klanttevredenheid

Eerst even kennis maken ? 

 

rattenbestrijding

Werkwijze:

 

Stap 1: U belt onze telefoniste.

Stap 2: Leg het probleem zo goed mogelijk uit.

Stap 3. Een deskundigen zal binnen 24 uur bij u op locatie zijn om het ongedierte probleem te verwijderen.

 

Onze ongediertebestrijder zal een analyse van de oorzaak maken, en vervolgens ter plaatse een plan van aanpak opzetten en uitvoeren. De rattenbestrijding kan ook in huis of binnen in het bedrijfspand uitgevoerd worden.

 

Ratten bestrijden werkwijze

Professionele rattenbestrijding

Het is belangrijk om een ongediertebestrijder te bellen bij een rattenplaag om verschillende redenen. Ten eerste zijn ratten dragers van ziekten en kunnen ze gevaarlijk zijn voor de gezondheid van mens en dier.

Een professionele ongediertebestrijder kan de juiste maatregelen nemen om de ratten op een veilige en effectieve manier te bestrijden en de verspreiding van ziekten te voorkomen.

Daarnaast zijn ratten vaak moeilijk te bestrijden en kunnen ze snel weer terugkeren als de bestrijding niet op de juiste manier wordt uitgevoerd.

Een ervaren ongediertebestrijder heeft de juiste kennis en apparatuur om de rattenplaag effectief te bestrijden en ervoor te zorgen dat de ratten niet terugkeren.

Tot slot kan een ongediertebestrijder ook advies geven over hoe u ratten in de toekomst kunt voorkomen en hoe u uw huis en omgeving minder aantrekkelijk kunt maken voor deze plaagdieren.

Professionele rattenbestrijding

Rattenbestrijding kosten

De prijzen van rattenbestrijding kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de ernst van de plaag, de grootte van het gebied dat moet worden behandeld en de gebruikte bestrijdingsmethoden. Over het algemeen liggen de kosten voor een professionele rattenbestrijding tussen de €90 en €150. 

Bekijk hier de: rattenbestrijding tarieven

 

Rattenbestrijding kosten

Ratten gevaren en risico's 

 

Ratten dragen gevaarlijke ziektes. Bruine ratten zijn dragers van verschillende ziekten die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van mensen. Ze kunnen ziektes overbrengen via hun uitwerpselen, urine en speeksel. Enkele voorbeelden van ziekten die door ratten verspreid kunnen worden zijn:

 • Hantavirus: dit virus kan leiden tot het Hantavirus Pulmonary Syndrome (HPS), een ernstige luchtweginfectie met symptomen als koorts, spierpijn, vermoeidheid en kortademigheid.
 • Leptospirose: een bacteriële infectie die griepachtige symptomen veroorzaakt zoals koorts, hoofdpijn en spierpijn. In sommige gevallen kan het leiden tot ernstige complicaties zoals nierfalen en leverziekte.
 • Salmonellose: een bacteriële infectie die diarree, buikpijn en koorts kan veroorzaken.
Ratten gevaren en risico'sĀ 

Allergische reacties van ratten 

 

Naast de boven genoemde ziekten kunnen ratten ook allergische reacties veroorzaken bij sommige mensen, vooral bij mensen met astma. Ratten kunnen ook materiële schade veroorzaken door aan kabels, leidingen en isolatie te knagen.

Het is daarom belangrijk om snel actie te ondernemen wanneer er een rattenplaag wordt ontdekt en om een professionele ongediertebestrijder

Allergische reacties van rattenĀ 

Veel gestelde vragen over ratten!

Hoe? Wat? Waar? Wanneer? Waarom?

Bekijk hier de meest gestelde vragen over ratten. Mocht u vraag er niet bij staan en u zou graag meer informatie willen ontvangen. Dan kunt u altijd contact opnemen met onze telefoniste.  

 

Hoe bestrijd ik ratten in huis?

De omgeving zo onaantrekkelijk maken als mogelijk is. Om mee te beginnen het wegnemen van de basis behoeftes zoals: water, voedsel, warmte en schuilplaatsen. 

Heeft u last van ratten en wilt u geholpen worden door een professionele ongediertebestrijder. Neem dan direct contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Waarom is het moeilijk om een rat zelf te vangen?

Het vangen van de bruine of zwarte rat is afhankelijk van de basisbehoeftes van de rat. Water, voedsel, warmte en toegang tot schuilplaatsen. Maar ook de omgeving en hoe goed de ratten al de omgeving al kennen. Want de langer dat de ratten aanwezig zijn des de moeilijker dat het wordt om de ratten te vangen. 

Want uit onderzoek blijkt namelijk dat ratten last hebben van Neofobie of terwijl angst voor nieuwe dingen. Dus alle nieuwe dingen die ze treffen in hun huidige en bekende omgeving, inclusief vallen die zullen ze vermijden. Daarom is deskundig advies en professioneel hulp van onze ongediertebestrijders vaak nodig.  

Hoe kan ik het verschil tussen een bruine rat en een zwarte rat herkennen?

Bruine ratten zijn over het algemeen groter dan zwarte ratten. Bruine ratten hebben een dikke, gedrongen bouw, een stompe snuit en kleine oren in verhouding tot hun lichaam. Zwarte ratten zijn slanker, hebben een puntige snuit en grotere oren in verhouding tot hun lichaam.

Waarom zijn ratten een probleem in mijn huis?

Ratten kunnen aanzienlijke schade veroorzaken aan eigendommen, zoals kabels, isolatie en voedselvoorraden. Ze verspreiden ook ziektes zoals leptospirose, hantavirus en salmonella. Bovendien kunnen ze onhygiënische omstandigheden creëren en allergieën of astma verergeren.

Hoe kan ik voorkomen dat ratten terugkomen?

Het afdichten van mogelijke toegangspunten en het handhaven van een schone, opgeruimde omgeving zijn essentieel om ratten terug te houden. Zorg ervoor dat voedsel in luchtdichte containers wordt bewaard, vuilnisbakken goed worden afgesloten en er geen open voedselresten zijn. Regulier onderhoud en waakzaamheid zijn belangrijk om eventuele tekenen van rattenactiviteit snel op te merken en aan te pakken.

ratten inspectie

REGIONALE DIENSTVERLENING

ONGEDIERTE MELDKAMER B.V.

 

rattenbestrijding