Plaagdierbeheersing voor bedrijven

 

Ongediertebestrijder nodig voor uw bedrijf?

Plaagdierbeheersing is erg belangrijk binnen bedrijven. Ongedierteplagen zijn de meest ongewenste bezoekers binnen bedrijven. Ze kunnen de werk en leefomgeving binnen uw bedrijf erg vervellend en lastig maken. Ze kunnen bijvoorbeeld veel financieel-economische schade leveren, ziektes verspreiden, knabbelen aan bekabeling van machines wat kan lijden tot kort sluiting of zelfs brand.

Uw eindproduct kan worden aangetast wat kan lijden tot imago schade en vele ontevreden klanten. Dit zijn allemaal scenarios waar u zich als ondernemer niet in wil bevinden. Ongedierte Meldkamer BV helpt! Ons team staat 24/7 voor u klaar. Wij ondernemen niet alleen direct actie maar leveren ook echt resultaat. Wij doen er altijd een aantal extra stapjes bij en creëren een goede samenwerking met uw personeel en bedrijf om altijd het gewenste resultaat te kunnen leveren. 

 

 

Ongediertebestrijding en ongediertepreventie in foodsectoren 

In de wereld van voedselproductie is hygiëne van het grootste belang, en is de aanwezigheid van ongedierte verboden en zeer ongewenst. Ongediertebestrijding speelt een cruciale rol bij het waarborgen van een schone en veilige omgeving in alle voedingssectoren. Het is niet alleen van invloed op de kwaliteit van het eindproduct, maar ook op de reputatie van het bedrijf.

Denk bijvoorbeeld aan imagoschade en zieke klanten. Wat kan leiden tot vele boetes van de NVWA en in veel gevallen een tijdelijke sluiting van uw bedrijf. Daar zit u als horeca ondernemer absoluut niet op te wachten. Ongedierte Meldkamer is hier om u te helpen. Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken om ongedierte, het welzijn van uw bedrijf en een gezonde omgeving voor uw voedsel, werknemers en klanten. 

Bekijk hier beneden onze foodsectoren. 

 Waarom Ongediertebestrijding Cruciaal is:

Hierdoor voorkomt u niet alleen de besmetting van uw producten, maar vermindert u ook het risico van voedsel overgedragen ziektes.

 

Bekijk ook: 

 

- Ongediertebestrijding 

- Ongediertepreventie 

- Bouwkundige Wering 

Voldoen aan Wet- en Regelgeving:

Hygiënische normen zijn vastgesteld door regelgevende instanties zoals de NVWA. Door actief samen te werken meet Ongedierte Meldkamer en ongediertepreventie volgens IPM te implementeren, voldoet uw bedrijf aan de HACCP voorschriften, kwaliteitsnormen en voorkomt het boetes en reputatieschade. Bekijk hier onze werkwijze en aanpak.

Voordelen van Professionele Ongediertebestrijding:

  • Directe Actie
  • Deskundig en persoonlijk advies
  • Voldoe aan kwaliteitseisen
  • Ongediertebestrijding en ongediertepreventie volgens verplichte wetgeving IPM
  • Specifieke behoeften van voedingssectoren begrijpen en oplossingen op maat aanbieden

 

Regelmatige Inspecties:

Periodieke inspecties zorgen voor een voortdurende beheersing van ongedierte en minimaliseren het risico op besmetting.

Conclusie:

Een grondige aanpak van ongediertepreventie en plaagdierbeheersing is van cruciaal belang voor elk bedrijf in de voedingsindustrie. Het niet naleven van hygiënische normen kan niet alleen leiden tot financiële verliezen, maar ook tot imagoschade. Door proactieve maatregelen te nemen en te voldoen aan de regelgeving, kan een bedrijf niet alleen de kwaliteit van zijn producten waarborgen.

Ongediertebestrijding en ongediertepreventie in non food - sectoren 

 

Wij doen ook ongediertebestrijding en ongediertepreventie voor de volgende branches in de non foodsectoren