Over Ongedierte Meldkamer BV

 

Wie zijn wij en wat kunt u van ons verwachten

 

Ongedierte Meldkamer is een vakkundig en gediplomeerd familiebedrijf dat is gespecialiseerd in plaagdierbeheersing en ongediertebestrijding. Onze volledig opgeleiden ongediertebestrijders hebben 10 jaar ervaring in ongediertebestrijding, en zijn actief in elke provincie van Nederland. Wij kiezen ervoor om ons volledig te concentreren op elke provincie in Nederland om zo iedereen te kunnen voorzien van de juiste effectieve plaagdierbeheersing.

Onze ongediertedeskundigen leveren onze diensten aan particulieren, bedrijven, gemeenten, bewoners, woningcorporaties en instellingen.

 

Ongediertebestrijding door heel nederland

Bekijk hier uw voordelen bij ons 

 

Bij onze ongediertebestrijders kunt u een geweldige service verwachten waaronder:

 

  • Altijd snel en effectief geholpen
  • Binnen 24 uur tijd een reactie en bevestiging 
  • Binnen 24 uur tijd bij u op locatie 
  • Geen woorden, maar daden. Oftewel echt resultaat!

 

 

  • Geen verborgen kosten 
  • Wij doen niet aan voorrijkosten (0 voorrijkosten) 
  • Een eerlijke en professionele dienstverlening 
  • Vertrouwelijke regionale ongediertebestrijders

 

  • Goed verricht werk met uitstekende resultaten inclusief permanente oplossingen om toekomstige ongedierteproblemen te volkomen
  • Weekend werk? Geen enkel probleem! Wij werken ook in het weekend voor u.

 

Bekijk ook:

 

>     Contact

>     Werkgebieden

>     Onze sectoren 

Onze waarden 

 

Onze waarden

Wij leveren echt resultaat 

 

U moet het zo zien wij zijn uw persoonlijke lokale specialist in ongediertebestrijding die u nooit zal laten falen. U belt en wij komen direct de ongedierte weghalen.  Daarbij geven we u ook altijd permanente oplossingen dat u kunt gebruiken om elk soort plaagdier in de toekomst te volkomen. 

Uw tevredenheid is natuurlijk onze top prioriteit daarom is het ook zo dat wat er wordt gezegd wordt ook daadwerkelijk uitgevoerd. Nogmaals geen woorden maar daden. Wij gaan altijd professioneel en nauwkeurig tewerk wij helpen u altijd direct en zorgen altijd na afloop voor de juiste beveiligingen voor uw huis of bedrijf, zodat u ook in de toekomst niet meer last zult hebben van enige ongedierte.  

 

Ongedierte Meldkamer staat paraat voor ongedierte problemen vanuit elke hoek van Nederland met 1 prioriteit in ogen uw ongedierte problemen laten verdwijnen. Wij verwijderen de volgende ongedierte:

 

Bekijk ook:

 

-  Afspraak maken

-  Onze diensten  

-  Ongediertebestrijding 

-  Ongediertepreventie 

-  Klant beoordelingen 

 

 

Bij vragen kunt u altijd contact opnemen !