Rattenoverlast?

Heeft u last van ratten en wilt u zo snel mogelijk verlost worden van de ratten? Dan bent u bij het juiste adres. Wij zijn niet alleen de beste in de bestrijding van ratten maar ook de goedkoopste.

Bekijk hier beneden uw voordelen bij ons voor een rattenbestrijding. 

Bekijk hier uw voordelen bij ons!

 

  • Binnen 24 uur geholpen
  • Nu tijdelijk korting op uw eerste melding
  • Geen hoge kosten
  • Geen wachtrij of gedoe

 

  • 10 jaar ervaring in ongediertebestrijding
  • Lokale & regionale ongediertebestrijding 
  • Gediplomeerde ongedierte bestrijders
  • Wij werken ook in het weekend
  • Hoge klanttevredenheid

Ratten schade en gevaren 

Naast materiële schade kunnen bruine ratten ook verschillende ziekten verspreiden, waaronder de Ziekte van Weil, Hantavirus en Salmonella. Dit kan gevaarlijk zijn voor zowel mensen als huisdieren die in contact komen met besmette oppervlakken of voedsel.

Het is daarom van cruciaal belang om bruine ratten snel en effectief te bestrijden om de risico's voor de gezondheid en eigendommen te minimaliseren. 

Bij het vinden van bruine ratten in bijvoorbeeld uw huis is het belangrijk dat u zo snel mogelijk contact opneemt met onze rattenbestrijders die professionele bestrijdingsmethoden en -technieken zullen gebruiken om de ​​rattenplaag te voorkomen, en indien nodig effectief te bestrijden. Zodat de leefomgeving veilig en gezond blijft voor mens en dier. Lees hier meer over ratten in huis

 

Rattenoverlast  

De bruine rat is een veelvoorkomende plaagdier in steden en dorpen over de hele wereld. Deze ratten zijn niet alleen onhygiënisch, maar kunnen ook ernstige schade aanrichten aan eigendommen en de gezondheid van mensen en dieren bedreigen.

Bruine ratten zijn berucht om hun vermogen om snel te reproduceren en zich aan te passen aan verschillende omgevingen. Ze voeden zich met vrijwel alles, inclusief voedselresten, papier, plastic en elektriciteitskabels.

Hierdoor kunnen ze onherstelbare schade aanrichten aan gebouwen en elektrische bedradingen, wat kan leiden tot gevaarlijke situaties, zoals kortsluiting en brand.

 

Afspraak maken

Zodra ratten worden gesignaleerd dient er direct de juiste en effectieve maatregelen getroffen te worden.

Wij kunnen u hierbij helpen. U kunt bij ons 24 uur per dag terecht voor het melden van rattenoverlast.

Neem hiervoor contact met ons op en word direct geholpen of ga hiervoor naar onze pagina over rattenbestrijding.