Ongediertepreventie en plaagdierbeheersing voor bedrijven en particulieren

 

Voorkom problemen bespaar waardevolle tijd en waarborg kwaliteit. Voorkomen is altijd beter dan bestrijden. 

 

Voorkom problemen met ongediertepreventie


Wilt u overlast, ziektes en schade voorkomen? Kies ook voor ongediertebestrijding via Ongedierte Meldkamer en profiteer van onze grondige aanpak. Bel ons via 085 - 080 5718 voor het maken van een afspraak of vul het formulier hieronder in.

 

Inspectie aanvragen met directe dekking 

 


Liever direct geholpen worden?  

 

Optimale plaagdierbeheersing voor uw succes en gezondheid.


Effectieve ongediertepreventie en beheersing met aandacht voor uw werk en leefomgeving. Dit is wat Ongedierte Meldkamer voor u doet. Met grondige inspecties en IPM aanpak voorkomen we plaagdierplagen en plaagdieroverlast.

Hierdoor voldoet u niet alleen aan kwaliteitsnormen (HACCP, IFS, BRC, FSSC 22000, GMP, AIB, Tesco, M&S) van auditerende instanties, maar ook aan de vele verwachtingen van klanten. Ons plaagdierbeheersplan voorkomt problemen en bespaart u waardevolle tijd, wat u rust biedt en zorgen uit handen neemt.

 

Onze diensten

Gratis offerte ontvangen ?

Ongediertepreventie

 

Ongedierte kan zorgen voor nogal wat financieel-economische schade. En wat te denken van imagoschade. Dat wilt u niet. Ongedierte Meldkamer B.V.  helpt met effectieve plaagdierbeheersing. Daarbij gaan we een stapje verder dan de rest. Want we inspecteren écht alles en hebben ons eigen weringsteam die altijd net een stapje extra doen. 

 

Bekijk ook:

 

>  Onze diensten 

>  Onze werkwijze 

>  Zakelijke markt: Sectoren 

 

 

Voorkom overlast en financieel-economische schade

Met ongediertepreventie verkleint u het risico aanzienlijk dat knaagdieren, insecten, vogels of houtaantasters zich (weer) laten zien. Dit voorkomt overlast en schade binnen uw bedrijf of organisatie. Voor sommige organisaties is ongediertepreventie verplicht, bijvoorbeeld in de horeca en bij voedingsbedrijven. Ook andere bedrijven en organisaties hebben er veel mee te maken. Ongedierte Meldkamer zet daarom stevig in op preventie en uitstekende plaagdierbeheersing.

 

Bekijk ook:

 

>  Onze plaagdierbestrijdingen

 

 

Periodieke controle volgens IPM-methode

 

Om plaagdieren buiten de deur te houden, voeren we het best periodiek een controle uit in en rondom uw bedrijfspand. Dit doen we volgens de richtlijnen van onze IPM-Methode: Integrated Pest Management. We werken volgens de IPM-methode: Integrated Pest Management. Hierbij staan preventie en wering centraal. Bekijk voor meer informatie onze aanpak.

Periodiek houden we een controle, op basis van onze pijlers: ongediertebestrijding, hygiëne en bedrijfsmatige en bouwkundige aspecten. Zo houden we de aanwezigheid van muizen beheersbaar. Waar nodig of noodzakelijk bestrijden we. Hiervoor passen we diverse methodes toe, zoals mechanische vallen, digitale vallen en plaagdierendepots, afhankelijk van de situatie. Om het risico op overlast zo klein mogelijk te maken, controleren we uw pand ook op alle naden en kieren. Als u ervoor kiest heeft u ook de optie om de bouwkundige aanpassingen door ons eigen weringsteam te laten doen. Op deze manier bespaart u veel kostbare tijd, weet u zeker dat het goed word gedaan met het juiste materiaal en zo word ongediertepreventie geleverd met het ultieme goeie resultaat.

 

Plaagdierbeheersplan dat ontzorgt


Met onze IPM aanpak en regelmatige inspecties beschermen we uw bedrijf, werk en leefomgeving tegen plaagdieren en monitoren we voortdurend de risico's.

Via ons plaagdierbeheersing logboek beheren we de voortgang, tonen we resultaten aan en krijgt u inzicht via analyses. En documenten, zoals certificaten, MSDS, plattegronden en contracten, zijn gemakkelijk toegankelijk voor audits.

Tijd besparen met wering

 

Bouwkundige wering is erg belangrijk binnen IPM. Met grondige en strakke inspecties zoeken we naar bouwkundige mankementen die plaagdieren toegang geven of vrij spel bieden. We lossen deze direct tijdens de bezoeken op om bestaande problemen te verhelpen en toekomstige overlast te voorkomen. Hierdoor worden aanbevelingen beperkt en besparen wij u veel waardevolle tijd.

Moderne tactieken en efficiëntie in plaagdierbeheersing

Ongedierte Meldkamer heeft een moderne aanvulling op plaagdierbeheersing, versterkt onze aanpak en verbetert de efficiëntie aanzienlijk. 24/7 monitoring van ongedierteactiviteit en direct ingrijpen is mogelijk dankzij sensoren en bewegingscamera's. Onze technische expertise verminderd arbeidsintensieve taken aanzienlijk, terwijl u uw budget slimmer in kunt zetten. Bekijk onze digitale plaagdierbeheersing.

 

Bekijk ook:

 

>  Onze aanpak 

>  Onze diensten 

>  Digitale plaagdierbeheersing 

>  Ongediertebestrijding 

>  Contact 

Heeft u vragen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag!