Ongediertebestrijding voor de horeca

 

Voorkom imagoschade en krijg grip op alle plaagdiersoorten. Ongedierte Meldkamer BV helpt u direct !

 

Maak direct een afspraak met ons voor het voorkomen van ongedierte in uw werkomgeving. Liever direct contact ? Bel ons op 085 - 080 5718.


>  Borg hygiëne en voedselveiligheid

>  Bescherming tegen alle plaagdieren

>  Uitstekende documentatie van alle progressie

Ongediertebestrijding voor de horeca

Risicoplekken in uw horecazaak

Als horeca eigenaar staat gastvrijheid bij u erg hoog. Echter, plaagdieren zijn de zeer ongewenste gasten waarop u absoluut niet zit te wachten. Wij komen direct in actie als u overlast ervaart en helpen u direct om alle ongediertesoorten buiten de deur te houden. 

Uw zaak loopt vooral risico op vliegen, kakkerlakken, muizen en ratten, die niet alleen gezondheidsrisico's, financieel economische en materiële schade veroorzaken, maar ook uw imago erg kunnen beschadigen. Om dit te voorkomen is het belangrijk om uw zaak, de bar, keuken, opslagruimte en afvalplaats goed in de gaten te houden en direct actie te ondernemen bij het vinden of signaleren van ongedierte.

Ongedierte Meldkamer helpt! Wij zullen uw bedrijf ongediertevrij houden doormiddel van ongediertepreventie of ongediertebestrijding. Dit doen we conform de HACCP, zoals vastgelegd in de Hygiënecode.

 

Maak direct een afspraak of bekijk onze aanpak hier beneden 

 

 

Ongediertepreventie: Voorkom plaagdierproblemen

 

Heeft u geen overlast meer van ongedierteplagen? Juist dan is het goed om u bezig te houden met de preventie van ongedierte. Want: hoe zorg je ervoor dat je horecapand of hotel ongediertevrij blijft?

Daarnaast bent u verplicht een HACCP-plan of een goedgekeurde hygiënecode te volgen. En daar hoort een uitstekend plaagdierbeheersplan bij.

 

Bekijk ook: 

 

- Over ons 

- Werkwijze 

- Contact

 

 

Onze waarden 

 

Onze aanpak
Afspraak maken bel 085 080 5718

Ons plaagdierbeheersplan werkt zo


Met onze IPM aanpak, een combinatie van verschillende preventieve maatregelen, voorkomen we samen een ongedierteplaag. Met regelmatige controle inspecties brengen we de risico’s in kaart, vervolgens analyseren we welke maatregelen het beste werken en nemen we die uiteraard in overleg met de eigenaar. Daarna rapporteren we de resultaten in ons online logboek en bespreken we samen welke vervolgstappen we het beste kunnen uitvoeren.

 

Bekijk ook: 

 

 

Ongedierte Meldkamer digitale plaagdierbeheersing

Dit is een nieuwe, zeer effectieve en efficiënte methode van Ongedierte Meldkamer voor plaagdierbeheersing. Het is een moderne aanvulling op plaagdierbeheersing, versterkt onze aanpak en verbetert de efficiëntie aanzienlijk. 24/7 monitoring van ongedierteactiviteit en direct ingrijpen is mogelijk dankzij sensoren en bewegingscamera's. Onze technische digitale ongediertebeheersing expertise krijgt voorrang door arbeidsintensieve taken te verminderen, terwijl u uw budget slimmer in kunt zetten.

 

Bekijk ook: 

 

 

Digitale ongediertebestrijding

Duurzame bouwkundige wering

 

Om plaagdieren op lange termijn onder controle te houden is wering essentieel. We analyseren jouw bedrijfsproces en bedrijfspand. Wij adviseren op basis daarvan hygiënische en bouwkundige maatregelen. Met hygiënische maatregelen kun je direct zelf aan de slag. De bouwkundige wering kunnen wij voor je uitvoeren, zodat we de zorg hiervoor uit handen nemen.

 

>   Hier zijn 7 tips om plaagdieren buiten de deur te houden