Wespen bestrijden

 

Wespen laten bestrijden ?

Heeft u last van een wespennest in huis of in de tuin? Of ziet u wespen verdwijnen in een gat van bijvoorbeeld een stuk grond of de spouwmuur achter een betimmering ?

Geen zorgen Ongedierte Meldkamer helpt. Als u direct een afspraak wilt maken of iets meer informatie wilt ontvangen bel dan naar ons gratis nummer 085 080 5718. Wij helpen u direct met echt resultaat en 100% garantie. Lees hier verder over het verwijderen van wespennesten 

 

Bekijk ook: 

>   Contact

>   Wespennest in huis bestrijden 

>   Wespennest in de grond 

>   Wespennest in de schuur 

>   Wespennest in de spouwmuur 

 

 Wespennest in de tuin 

>   Wespen op zolder 

>   Wespennest in de kelder 

 Diensten

 

 


Bekijk hier uw voordelen bij ons!

 

 • Binnen 24 uur tijd opgelost 

 • 100% garantie op uw wespen melding

 • Geen verborgen kosten of extra toeslagen

 

 • Hoge klanttevredenheid 

 • Geen wachtrij of gedoe

 • Meer dan 10 jaar ervaring in de bestrijding van wespen

 • Gediplomeerde en lokale wespenbestrijders

 • Wij werken ook in het weekend en met vakantiedagen zonder extra toeslagen

 • 24/7 actief en binnen 24 uur geholpen

 

Wanneer is een wespenbestrijding nodig? 

 

Ziet u continu wespen heen en weer vliegen in en uit een gat in bijvoorbeeld een spouwmuur, gesloten betimmering of ruimte? Dan is er sprake van een actief wespennest. Ongedierte Meldkamer zal ervoor zorgen dat uw leefomgeving of werkomgeving weer geheel wespenvrij wordt. Wij zullen gaan kijken waar het overlast
zich bevindt en wat de oorzaak ervan kan zijn.

Aan de hand van die informatie zal een wespenbestrijder van Ongedierte Meldkamer direct actie ondernemen
en het wespennest doeltreffend verwijderen. Mocht het nodig zijn dan zullen wij na de bestrijding ook bouwkundige aspecten van uw gebouw beveiligen om toekomstige wespennesten te volkomen. 

 

Wanneer u contact opneemt voor een wespenbestrijding zijn twee dingen van belang:

 • Wat is de locatie van het wespennest?
 • Ziet u een duidelijke vliegopening waar de wespen in en uitvliegen?

 

Wespennest bestrijden 

 

Wij kunnen u het beste en snelste helpen tijdens het ontdekken van een wespennest als het wespennest zichtbaar is en er een zichtbare opening is waar constant wespen in en uitvliegen. Dan kunnen wij per direct een wespenbestrijding uitvoeren.

Waarschuwing: Het zelf bestrijden van de wespen raden wij zeker af omdat meerdere steken van een wesp erg slecht kan aflopen ook voor mensen zonder enige allergie voor wespen.

Lees hier verder over wespennest verwijderen

Wespennest bestrijden

Beginnend wespennest verwijderen

 

Bij een beginnend wespennest is het probleem nog vrij klein. En dan zou u het risico's kunnen nemen om het kleine nest zelf te verwijderen of bestrijden. Maar wij raden dat niet aan want u kunt als nog aardig vaak gestoken worden, en er kunnen wespen opgeroepen worden uit de omgeving die bezig zijn met het opbouwen van het nest, en dat kan dan als nog lijden tot gevaarlijke situaties. U kunt het beste met ons contact opnemen zodat wij u veel nare situaties kunnen volkomen.             

Wij zeggen altijd Better Be Safe Than Sorry.

Beginnend wespennest

Wespennest in spouwmuur 

 

Een wespennest in de spouwmuur moet zo snel mogelijk bestreden worden. Omdat wespen in de spouwmuur het nest aardig snel kunnen uitbreiden vanwege de
ideale omstandigheden. Wij zien vaak dat mensen de uitopening van de wespen blokkeren, doe dit absoluut nooit!

Wespen zullen altijd een andere uitweg vinden
en dat is meestal de binnenkant van uw huis, want de wespen kunnen zich namelijk door het hout heen vreten. Wat zeker tot hele nare toestanden kan lijden.

 

Waarschuwing: Blokkeer NOOIT de ingang of openingen van een wespennest !

Lees hier meer over wespennest in spouwmuur

Wespennest in de spouwmuur

Ontdekken van een wespennest

 

Wespennesten kunnen een gevaarlijke bedreiging vormen voor huiseigenaren en hun gezinnen. Als u vermoedt dat er een wespennest in uw omgeving is, is het essentieel om snel en veilig te handelen om het probleem aan te pakken. 

Ziet u bijvoorbeeld constant wespen heen en weer vliegen in een specifieke directie of in een opening. Dan is er vaak sprake van een wespennest. Een wespennest kan op veel plekken voorkomen onder andere uw tuin, huis, spouwmuur, dakkoepel, schuur, grond, zolder, kelder en volgelhuisjes. 

Er moet dan zo snel mogelijk actie worden ondernomen om het probleem zo snel mogelijk onder controle te krijgen, en uw leefomgeving weer veilig te maken. Probeer nooit zelf een wespennest te bestrijden dit kan lijden tot hele nare situaties.

Helaas komt het toch voor dat mensen het zelf gaan proberen wat vaak altijd tot nare situaties zal leiden. U kunt het beste gewoon direct met ons contact opnemen zodra u last heeft van een wespenplaag of wespennest. Ook bespaart u uzelf veel tijd, onnodige pijn en moeite . 

wespennest herkennen

Wespennest in de grond

 

Een wespennest in de grond is een van de meest gevaarlijke locaties van een wespennest. Deze locatie kan erg verrassend en behoorlijk gevaarlijk zijn.
Omdat het niet precies is in te schatten hoe groot het wespennest in de grond nou daadwerkelijk is.

Ook kunt u er boven lopen en de trillingen zullen de wespen het gevoel geven dat ze het nest moeten beschermen waardoor ze uit het nest kunnen komen, en dan zijn de risico's niet te overzien. Denk bijvoorbeeld aan iemand die in de tuin bezig is en zomaar in de grond slaat of in het gat trapt. Dit kan fatale gevolgen hebben.

 

Lees hier verder over wespennest in de grond

wespennest in de grond

Wespennest in huis 

 

Tijdens het einde van het voorjaar zijn er niet meer veel wespennesten aanwezig of actief, maar in het begin van de zomer kan een normaal wespennest wel zo'n
1000 tot 3000 wespen bevatten. U zult dan een constante rechte stroom van vliegende wespen zien in de opening van het wespennest.

De meeste mensen treffen deze situatie aan als ze terug komen van vakantie. Een wespennest in huis natuurlijk erg vervelend en wij begrijpen dat heel goed.
Mocht u last hebben van een wespennest in huis dan kunt u 24/7 contact opnemen met onze wespendeskundigen, die zullen u meteen helpen met het uitschakelen van de wespen.

Lees hier meer over wespennest in huis

 

 

 

 

wespennest in huis

Lage kosten wespenbestrijding!

U bent ervan bewust dat een professionele wespenbestrijding gewoon hard nodig is, maar hoe komt u snel aan een betaalbare, lokale ongediertebestrijder?

Bij ons bent u bij het juiste adres wij denken geheel met u mee. Bij ons krijgt u zelfs korting op de wespenbestrijding. 

Bekijk hier onze tijdelijk actie: kosten wespenbestrijding.

goedkope wespenbestrijding

Hoe ziet een actief wespennest eruit ? 

 

Ongedierte Meldkamer B.V. heeft beneden een aantal video's geplaatst om aan u te kunnen laten zien hoe een actief wespennest eruit ziet van dichtbij. 

 


 1. Vraag hier een gratis offerte aan 

 2. Ontvang de beste prijs 

 3. Word direct geholpen met echt resultaat en 100% garantie

 
Bekijk hier uw voordelen bij ons!

 

 • Binnen 24 uur tijd opgelost 

 • 100% garantie op uw wespen melding

 • Geen verborgen kosten of extra toeslagen

 

 • Hoge klanttevredenheid 

 • Geen wachtrij of gedoe

 • Meer dan 10 jaar ervaring in de bestrijding van wespen

 • Gediplomeerde en lokale wespenbestrijders

 • Wij werken ook in het weekend en met vakantiedagen zonder extra toeslagen

 • 24/7 actief en binnen 24 uur geholpen

 

ongedierte meldkamer wespenbestrijder

Contact

LANDELIJKE DIENSTVERLENING: ONGEDIERTE MELDKAMER