Muizen bestrijden 

 

 

Muizen laten bestrijden?

 

Het bestrijden van muizen is altijd een flinke klus, en vraagt veel geduld en kennis. Zodra er een aanwezigheid is van muizen in uw woning, kantoor of bedrijf ontstaat er overlast. Deze overlast kan zich uiten in de vorm van een plaag waarbij veel schade veroorzaakt word.

U zult het volgende ervaren: Geluidsoverlast, stank, beschadigde meubels, beschadiging aan uw kostbare opslag van goederen, onenigheden met de buren en beschadigingen aan stroom kabels wat kortsluiting en brand kan veroorzaken, om er maar een paar te noemen.

Word geholpen door onze gediplomeerde & zeer ervaren muizenbestrijders. Wij werken ook voor onze klanten in het weekend zonder extra kosten of toeslagen. Wilt u direct van de muizen afkomen ?

Ga hier verder voor een afspraak en word direct geholpen.   

 

Bekijk ook:

 

>  Melding maken 

>  Werkgebieden

>  Diensten 

 

   Uw voordelen bij ons 

    

   • Binnen 24 uur geholpen
   • Gediplomeerde & ervaren muizenbestrijders
   • Geen wachtrij
   • 0 voorrijkosten, doen wij niet aan

    

   • Wij werken ook in het weekend, zonder extra toeslagen
   • Hoge klanttevredenheid
   • Landelijke dekking
   • Lokale ongediertebestrijders in uw regio  

    

    

   Muizenbestrijding met landelijke dekking

   Muizenbestrijding

   Muizen bestrijden is in sommige gevallen absoluut noodzakelijk. Wij raden aan om hiervoor te bellen met ons. Muizen zijn namelijk lastig te bestrijden zonder de juiste middelen en strategie. Professionele materialen en goede maar ook de correcte aanwijzingen zijn van hoog belang.

    

   Bekijk ook: 

    

   >  Onze aanpak 

   >  Kosten muizenbestrijding 

    

   muizenbestrijding

   Muizenoverlast 

   Bij bijvoorbeeld het bestrijden van muizen met gif zonder de juiste kennis kunnen de volgende oorzaken voorkomen: resistentie, doorvergiftiging en verspreiding van dierplagen door gebrek aan kennis. Muizengif ook wel rodenticide genoemd, wordt daarom steeds minder effectief in de bestrijding tegen muizen. Wilt u muizenoverlast voorkomen ? Daar kunnen wij u ook bij helpen. Voor meer informatie bekijk hier onze dienst ongediertepreventie.

    

    

   muizenoverlast

   Muizen herkennen 

   Muizen willen niet graag gezien worden. Dit verandert zodra de muizen bekend zijn met hun leefomgeving. Ze zijn dan niet meer zo voorzichtig met het verkennen van de buurt en laten zich dan dus ook makkelijker zien. Hier begint de echte muizenoverlast meestal bij mensen.

   Voor veel mensen begint hier de noodzaak om direct in te grijpen. Eigenlijk is het dan al te laat. Het is daarom van groot belang om in een zo vroeg mogelijk stadium in te grijpen. Daarom is het ook belangrijk om de sporen van muizen te herkennen voordat zich laten zien en overlast gaan veroorzaken.

    

   Bekijk hier de meest gestelde vragen over muizen

    

   muizen herkennen

   Muizen schade 

    

   Wat voor schade kunnen muizen aanrichten? Muizen schade kan kleinschalig zijn maar ook vaak grootschalig. Hierbij moet u denken aan knaagschade aan producten, verpakkingen, verspreiding van ziektes, bij bedrijven imagoschade en in een van de ergste gevallen veroorzaking van brand. Het begint allemaal met een paar muisjes maar kan snel uit de hand lopen wanneer er geen actie word ondernemen. Heeft u last van muizen. Ongedierte Meldkamer helpt. Maak hier direct uw melding.

    

    

    

    

   Muizen schade

   Ontzorgen door directe wering tegen muizen


   Heeft u last van muizen of ratten, of wil u overlast juist voorkomen? Onze inspecties richten zich op bouwkundige mankementen die muizenplagen toegang verschaffen of vrij spel geven in uw werk of leefomgeving.

   Door deze mankementen direct aan te pakken tijdens onze bezoeken lossen we niet alleen huidige problemen op maar voorkomen we ook toekomstige muizenoverlast. Deze proactieve aanpak ontzorgt u en bespaart waardevolle tijd.

   Lees hier verder over onze dienst bouwkundige wering

    

   Bekijk ook:

    

   >  Onze diensten 

   >  Onze werkwijze

   >   Ongediertepreventie

    

    

   Bouwkundige wering tegen muizen

   Wat klanten over ons vertellen !

    

   Bekijk hier de meest gestelde vragen over muizen!

   Hoe kan ik muizen in mijn huis herkennen?

   Muizen kunnen knaaggeluiden, krassende geluiden in muren of plafonds, uitwerpselen (kleine donkere keuteltjes), voetafdrukken of geurige urine achterlaten. Je kunt ook aangetaste voedselverpakkingen of knaagsporen op kabels of meubels opmerken.

   Waarom zijn muizen in mijn huis een probleem?

   Muizen kunnen schade aanrichten aan voedselvoorraden, meubels, kabels en isolatie. Ze kunnen ziektes verspreiden via hun uitwerpselen en urine, waaronder salmonella en hantavirus. Bovendien kunnen ze onhygiënische omstandigheden creëren en allergieën of astma verergeren.

   Hoe kan ik muizen uit mijn huis weren?

   Om muizen buiten te houden, moet je ervoor zorgen dat er geen toegangspunten zijn door openingen en scheuren in de buitenmuren of fundering af te dichten. Houd je huis schoon en opgeruimd, bewaar voedsel in goed afgesloten containers en verwijder eventuele voedselbronnen die muizen aantrekken.

   Welke methoden kan ik gebruiken om muizen te bestrijden?

   Traditionele methoden om muizen te bestrijden zijn muizenvallen en muizengif. Muizenvallen kunnen effectief zijn, maar het kan lastig zijn om alle muizen te vangen. Muizengif moet voorzichtig worden gebruikt vanwege het risico voor huisdieren en kinderen. Het is vaak het beste om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen, omdat zij expertise hebben in het veilig en effectief bestrijden van muizen.

   Hoe kan ik voorkomen dat muizen terugkomen?

   Naast het afdichten van mogelijke toegangspunten, moet je regelmatig je huis schoonmaken en voedselbronnen minimaliseren. Zorg ervoor dat voedsel in luchtdichte containers wordt bewaard, vuilnisbakken goed worden afgesloten en er geen open voedselresten zijn. Daarnaast is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren om eventuele muizenactiviteit snel op te merken en aan te pakken.

   Veel gestelde vragen over muizen

   Uw voordelen bij ons 

    

   • Binnen 24 uur geholpen
   • Gediplomeerde & ervaren muizenbestrijders
   • Geen wachtrij
   • 0 voorrijkosten, doen wij niet aan

    

   • Wij werken ook in het weekend, zonder extra toeslagen
   • Hoge klanttevredenheid
   • Landelijke dekking
   • Lokale ongediertebestrijders in uw regio  

    

    

   Muizenoverlast ? Wij helpen u direct !

   Contact met muizenbestrijder