Wespennest verwijderen? 

 

Wespennest laten verwijderen 

 

Het is belangrijk dat u zo snel mogelijk actie onderneemt. De langer dat u wacht de groter dat het nest word. En dit zal niet alleen voor veel frustratie zorgen maar ook veel gevaarlijke situaties.

Maak direct hier een afspraak of bel naar 085 - 080 5718 . 

Wij helpen u direct met echt resultaat en 100% garantie. 

 

Bekijk ook:

 

>   Wespen melding maken 

 Wespennest in huis

>   Wespen bestrijden

 

>   Werkgebieden 

>   Onze sectoren en branches  

 Veel gestelde vragen over wespen

 

 


Bekijk hier uw voordelen bij ons!

 

 • Binnen 24 uur tijd opgelost 
 • 100% garantie op uw eerste wespen melding
 • Geen verborgen kosten of extra toeslagen

 

 • Hoge klanttevredenheid 
 • Geen wachtrij of gedoe
 • Meer dan 10 jaar ervaring in de bestrijding van wespen

 

 • Gediplomeerde en lokale wespenbestrijders
 • Wij werken ook in het weekend en met vakantiedagen zonder extra toeslagen
 • 24/7 actief en binnen 24 uur geholpen

 

Experts in wespenbestrijding 

 

Wespennest verwijderen

Wat doen wij?

 

Wij doen ongediertebestrijding  en preventie tegen wespen . Altijd snel geregeld met echt resultaat inclusief garantie. Wij houden ons 24/7 bezig met wespen meldingen van particulieren, bedrijven, instellingen en bewoners in alle dorpen, steden en buurtschappen in iedere provincie van Nederland. Onze lokale wespenbestrijders zijn altijd bij u in de buurt!  

 

Bekijk ook:

>   Contact

>   Wespennest in de grond 

>   Wespennest in schuur 

>   Wespennest in spouwmuur 

>   Veel gestelde vragen over wespen 

 

 

Hoe ziet een actief wespennest eruit ? 

 

Bekijk hier op ons Youtube kanaal hoe een actief wespennest eruit ziet van dichtbij.

 


Wespennest verwijderen

 

Word direct geholpen zonder afspraak. Onze professionele wespenbestrijder zal binnen 24 uur bij u op locatie zijn. U bent binnen 24 uur van de wespen af zonder extra kosten of toeslagen. Voor het maken van een wespen melding bel direct: 085 - 080 5718

Wanneer u een wespennest ontdekt in of rondom uw huis, kan het verleidelijk zijn om zelf de bestrijding uit te voeren. Echter, het bellen van een professionele ongediertebestrijder is van groot belang om de veiligheid van uzelf en anderen te waarborgen.

Hieronder vindt u enkele belangrijke redenen waarom het bellen van een ongediertebestrijder bij het vinden van een wespennest van groot belang is.

 

Wespenbestrijder

Beginnend wespennest verwijderen

 

Bij een beginnend wespennest is het probleem nog vrij klein. En dan zou u het risico's kunnen nemen om het kleine nest zelf te verwijderen of bestrijden. Maar wij raden dat niet aan want u kunt als nog aardig vaak gestoken worden, en er kunnen wespen opgeroepen worden uit de omgeving die bezig zijn met het opbouwen van het nest, en dat kan dan als nog lijden tot gevaarlijke situaties. U kunt het beste met ons contact opnemen zodat wij u veel nare situaties kunnen volkomen.             

Wij zeggen altijd Better Be Safe Than Sorry.

 

Beginnend wespennest

Herkennen van een wespennest

 

Wespennesten kunnen variëren in grootte en locatie, maar over het algemeen zijn ze gemaakt van een papierachtige substantie die lijkt op karton. De nesten kunnen worden gevonden in de spouwmuur, dakkapel, in bomen, in de grond onder de dakpannen of in de buurt van deuren en ramen.

 

Bekijk ook:

 

Wespennest verwijderen kosten

Wespennest in spouwmuur kosten 

Wespen bestrijden

 

wespennest herkennen

Ontdekken van een wespennest

 

Wespennesten kunnen een gevaarlijke bedreiging vormen voor huiseigenaren en hun gezinnen. Als u vermoedt dat er een wespennest in uw omgeving is, is het essentieel om snel en veilig te handelen om het probleem aan te pakken. 

Ziet u bijvoorbeeld constant wespen heen en weer vliegen in een specifieke directie of in een opening. Dan is er vaak sprake van een wespennest. Een wespennest kan op veel plekken voorkomen onder andere uw tuin, huis, spouwmuur, dakkoepel, schuur, grond, zolder, kelder en volgelhuisjes. 

Er moet dan zo snel mogelijk actie worden ondernomen om het probleem zo snel mogelijk onder controle te krijgen, en uw leefomgeving weer veilig te maken. Probeer nooit zelf een wespennest te bestrijden dit kan lijden tot hele nare situaties.

Helaas komt het toch voor dat mensen het zelf gaan proberen wat vaak altijd tot nare situaties zal leiden. U kunt het beste gewoon direct met ons contact opnemen zodra u last heeft van een wespenplaag of wespennest. Ook bespaart u uzelf veel tijd, onnodige pijn en moeite . 

 

Bekijk ook:

 

>  Wespen 

>  Wespennest in huis 

>  Wespennest in schuur

>  Contact opnemen  

 

wespennest ontdekken

REVIEWS

Bekijk hier wat onze klanten vertellen over ons!

 

Reacties

Tina
3 maanden geleden

Wij hadden een wespennest op zolder. De mannen waren er binnen 24 uur tijd. En de wespen waren binnen zo ongeveer 12 uur tijd allemaal verdwenen. Uitstekend werk verricht. Ik raad Ongedierte Meldkamer zeker aan.

Aad janssen
3 maanden geleden

Perfecte uitvoering. Mannen kwamen op afgesproken tijd langs. Ze waren heel vakkundig, beleeft en professioneel. De wespen waren na zo 12 uur tijd verdwenen. Ik raad Ongedierte Meldkamer zeker aan voor andere mensen met ongedierte problemen.

Anita
4 maanden geleden

Uitstekende uitvoering. Zeer tevreden met de service.

rasch
5 maanden geleden

snelle, vriendelijke en vakkundige interventie.

Fred
8 maanden geleden

Snel, professioneel en correct onze wespen probleem opgelost.

Gert
9 maanden geleden

Uitstekende service, goed resultaat en zeer professioneel personeel.

Dolf
10 maanden geleden

Kwam binnen vijf minuten met een offerte via de telefoon en kon dezelfde dag nog langskomen om het wespennest weg te halen. Legde goed uit hoe en waarom hij het deed en waar ik de komende tijd nog op moet letten.

Frank van Haren
10 maanden geleden

Snelle en effectieve service. Zelfde dag geholpen door een vriendelijke en vakkundige ongediertebestrijder. Eerlijk en goedkope prijs. Snel en betrouwbaar bedrijf, zeker een aanrader.

Maria
10 maanden geleden

Vriendelijk personeel, snel geregeld, eerlijke prijs.
Ze hadden een professionele bestrijding uitgevoerd en preventie tegen wespen rond om het hele pand. Echte toppers, zeker aan te bevelen!

Mark van Baalen
10 maanden geleden

Snel en effectief, geen klachten. Zeer tevreden met de geleverde service.

Reactie plaatsen

 1. Vraag hier een gratis offerte aan 

 2. Ontvang de beste prijs 

 3. Word direct geholpen met direct resultaat 

 
Veiligheid en effectiviteit 

 

Het verwijderen van een wespennest kan gevaarlijk zijn, vooral als u niet over de juiste apparatuur of kennis beschikt. Wespen zijn zeer agressief als ze zich bedreigd voelen en kunnen in zwermen aanvallen. Dit kan leiden tot ernstige steken, vooral als u allergisch bent voor wespensteken. Een ongediertebestrijder beschikt over de juiste beschermende kleding,  professioneel apparatuur, ervaring en kennis om het nest op een veilige manier te verwijderen.

 

Het is belangrijk om een wespennest op de juiste manier te verwijderen, zodat het probleem niet terugkeert. Een ongediertebestrijder beschikt over de juiste kennis en ervaring om het nest op de meest effectieve manier te verwijderen. Bovendien hebben ze toegang tot professionele bestrijdingsmiddelen die niet verkrijgbaar zijn voor particulieren.

 

LET OP: Bent u allergisch voor wespen neem dan a.u.b. geen enkel risico en bel ons direct. De keuze om een wespennest zelf te verwijderen komt met erg grote risico's dat in het ergste geval niet na verteld kan worden.

 

Word direct geholpen 

 


Bescherming van het milieu

 

Het gebruik van gif kan schadelijk zijn voor het milieu als het niet op de juiste manier wordt toegepast. Een ongediertebestrijder is opgeleid om giftige middelen op een veilige en verantwoorde manier te gebruiken, zonder schade aan het milieu toe te brengen. Bovendien beschikt een ongediertebestrijder ook over alternatieve oplossingen die minder schadelijk zijn voor het milieu.

Bescherming van het milieu

Preventie

 

Onze ongediertebestrijders kunnen u ook helpen bij het voorkomen van toekomstige wespenplagen. Zij kunnen uw huis inspecteren op mogelijke toegangspunten voor wespen en deze afdichten. Bovendien kunnen zij u adviseren over preventieve maatregelen die u kunt nemen om te voorkomen dat wespen zich in de toekomst in uw huis nestelen.

Preventie

Conclusie

 

Het bellen van een professionele ongediertebestrijder bij het vinden van een wespennest is van groot belang voor de veiligheid van uzelf en anderen. Onze wespenbestrijders beschikken over de juiste beschermende kleding, apparatuur en kennis om het nest op een veilige en effectieve manier te verwijderen. En zoals eerder genoemd kunnen zij u adviseren over preventieve maatregelen die u kunt nemen om toekomstige wespenplagen te voorkomen.

Conclusie

Veel gestelde vragen over wespen

WAT GEBEURT ER ALS IK EEN WESPENNEST LAAT ZITTEN?

Dat is niet verstandig! Een volledig ontwikkeld wespennest bevat wel zo'n +20.000 wespen. De langer dat het wespennest blijft zitten des de groter het wespennest zal worden, en het gevaar en schade zal daarmeen flink oplopen.  

KAN EEN OUD WESPENNEST KWAAD?

Een nest dat nog actief is, kan nog steeds erg gevaarlijk zijn! Een verlaten nest geeft natuurlijk geen gevaar meer, maar daar moet wel 100% zekerheid bij zijn. 

WANNEER ZIJN WESPEN HET MEEST ACTIEF?

Wespen zijn het meest actief in het wespenseizoen. Het wespenseizoen is tussen April en September. 

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR HET VERWIJDEREN VAN EEN WESPENNEST?

De kosten voor het verwijderen van een wespennest liggen tussen de €65,- en € 95,-

Kijk voor meer informatie op onze pagina: Kosten Wespenbestrijding 

HULP NODIG BIJ HET VERWIJDEREN VAN EEN WESPENNEST, WAT KAN IK DOEN?

Neem direct contact met onze telefoniste. Wij zullen u direct helpen met het verwijderen van het wespennest. 

Bekijk onze contact pagina: contact 

KAN IK ZELF EEN WESPENNEST VERWIJDEREN?

Ja, met de juiste kennis en middelen is dat zeker mogelijk. Maar het wordt sterk afgeraden om zelf een wespennest te verwijderen of te bestrijden. Want de wespen zullen zich bedreigt voelen en dat zal levensgevaarlijke risico's met zich meebrengen, ook als u niet allergisch bent voor wespen. 

Toch komt het helaas voor dat mensen het toch nog even zelf proberen. En dit lijdt vaak tot ernstige of zelfs dodelijke uitkomsten.   

Wespenbestrijding

LET OP! Vul het onderstaande formulier in om korting te ontvangen op onze wespenbestrijding!

 

Wespennest bestrijder

Bekijk hier uw voordelen bij ons!

 

 • Binnen 24 uur tijd opgelost 
 • 100% garantie op uw eerste wespen melding
 • Geen verborgen kosten of extra toeslagen

 

 • Hoge klanttevredenheid 
 • Geen wachtrij of gedoe
 • Meer dan 10 jaar ervaring in de bestrijding van wespen

 

 • Gediplomeerde en lokale wespenbestrijders
 • Wij werken ook in het weekend en met vakantiedagen zonder extra toeslagen
 • 24/7 actief en binnen 24 uur geholpen

 

CONTACT:

 

REGIONALE DIENSTVERLENING ONGEDIERTE MELDKAMER