Wespennest in de tuin

 

Wespennest bestrijden in de tuin

Een wespennest in de tuin kan aardig vervellend zijn en kan zich bevinden en ontwikkelen op verschillende plaatsen in uw tuin. Denk bijvoorbeeld aan uw schuur, de grond, plantenbakken, bielzen of het dak van uw schuur om er een paar te noemen.

Wespennesten in de tuin kunnen bij mensen tijdens de zomer periode erg veel hinder bij mensen veroorzaken. U bent bijvoorbeeld aan het eten of barbecueën in de tuin, aan het zonnen in de tuin of lekker iets aan het drinken in de tuin. En dan wordt u opeens lastiggevallen door wespen.

U heeft een wespennest ontdekt in uw tuin. Het is nu erg belangrijk dat u zo snel mogelijk actie onderneemt om het nest te laten verwijderen. Bij ons word u altijd direct geholpen, zonder extra kosten of toeslagen,  en u zult binnen 24 uur tijd verlost zijn van de wespen in uw tuin. Wij bestrijden het wespennest succesvol met 100% garantie.

Maak direct een afspraak met onze wespenbestrijders op 085 080 5718 ( gratis nummer ) of lees hier verder over wespen bestrijden 

 

 

Bekijk ook:

 

>  Contact 

>  Onze werkgebieden 

>  Onze diensten 

 

>  Kosten wespenbestrijding 

>  Wespen bestrijden 

>  Wespennest verwijderen 

wespennest bestrijden

Bekijk hier uw voordelen bij ons!

 

  • Binnen 24 uur tijd opgelost 
  • 100% garantie op uw wespen melding
  • Geen verborgen kosten of extra toeslagen

 

  • Hoge klanttevredenheid 
  • Geen wachtrij of gedoe
  • Meer dan 10 jaar ervaring in de bestrijding van wespen

 

  • Gediplomeerde en lokale wespenbestrijders
  • Wij werken ook in het weekend en met vakantiedagen zonder extra toeslagen
  • 24/7 actief en binnen 24 uur geholpen

Volg ons ook op social media 

uw voordelen bij ons

Wespen melding maken!

 

Wespennest in de schuur 

Wespennest in de schuur brengt veel gevaarlijke situaties met zich mee. Omdat het nest gebouwd kan worden tegen materialen in de schuur aan of zelfs om materialen heen. En stel u voor dat u iets uit de schuur trekt of pakt en vervolgens het gehele nest openhaalt dan zijn de gevolgen niet te overzien. 

 

> Lees hier verder wat u het beste kan doen in het geval van een wespennest in uw schuur. 

Wespennest in de schuur

Wespennest in plantenbak 

Mensen komen er vaak achter dat er een wespennest in hun plantenbak zit zodra ze hun planten water willen geven, en er opeens een paar wespen uit kruipen of vliegen. Wij zien dit steeds vaker gebeuren in de tuin van mensen. Indien u last heeft van wespen in uw plantenbakken. Dan kunt het beste met ons contact opnemen. Wij kunnen de wespen voor u verwijderen met en zonder gif.  

wespennest in plantenbak

Wespennest in volgelhuisje 

Ook al is het een beginnend wespennest in uw vogelhuisje dan is het niet bepaald handig of de  beste manier om het vogelnestje weg te gooien, hier zitten begrijpelijk veel risico's aan vast. U kunt natuurlijk aangevallen worden door erg agressieve wespen. Maar als u ervoor kiest om niks te doen, dat zal dan lijden tot een snelle ontwikkeling van het wespennest.

De wespen zullen het nest om het gehele vogelhuisje heen bouwen. Afhankelijk van de grote van het vogelhuisje kan het nest in het vogelhuisje wel tot 1000 plus wespen bevatten. U kunt zich voorstellen dat een lekker drankje drinken of een hapje eten in de tuin tijdens de zomer dan niet kan op een normale manier. 

Wat kunt u het beste doen?

Bij het aantreffen van een wespenplaag of wespennest bij uw vogelhuisje. Dan kunt het beste met ons contact opnemen. Wij zullen een bestrijder sturen en hij zal het probleem inspecteren en mocht het nodig zijn, dan zal de wespenbestrijder een bestrijding uitvoeren om het volgelhuisje weer bruikbaar te maken voor de vogels.

Als het wespennest niet meer actief is en succesvol is bestreden dan kunt u ervoor kiezen om het wespennest weg te gooien. 

wespennest in vogelhuisje

Wespennest in Bielzen 

Als wespen een wespennest bouwen in een biels dan gaan ze al snel uw nest verder uitbreiden in de grond achter de biels. Omdat de biels zelf toch wat aan de krappe kant is voor een grote uitbreiding van het wespennest. Het grootste gedeelte van het wespennest zal dan ook altijd onder de grond zitten. Ga nooit zelf proberen om de wespen in de biels te bestrijden . 

De biels heeft veel verschillende smalle ingangen voor de wespen, en het nest is daarom ook groter dan de meeste mensen denken. Gooi ook nooit de biels weg met een actief wespennest erin. U kunt zwaar gewond raken of zelfs overlijden.

Laat het wespennest eerst bestrijden door een van onze wespen professionals, en daarna zou u ervoor kunnen kiezen om het wespennest op te graven en weg te gooien. 

 

wespennest in de biels