Wespennest in spouwmuur

 

Wespennest in spouwmuur laten verwijderen?

 

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus. Onze ongediertebestrijders zijn verspreid door heel Nederland en verwijderen het nest voor u, zodat u niet langer zich hoef zorgen te maken voor pijnlijke steken van wespen. Maak direct een afspraak via  085 080 5718 ( gratis nummer )

 

Niet alleen helpen zij u bij het verwijderen van het wespennest, ook hebben ze handige tips voor u om een wespenplaag in de toekomst te volkomen en wespen bij uw woning weg te houden. Zeker als u allergisch bent voor wespensteken is het van groot belang om het wespennest te verwijderen.

Allergische mensen krijgen van een wespensteek vaak te maken met hevige pijn en vervelende opzwellingen. Wat ernstige gevolgen kan hebben. Een wespennest verwijderen kunt u voor de veiligheid het beste overlaten aan een van onze professionele ongediertebestrijders. 

Bekijk hier de kosten voor een wespenbestrijding 

 

Bekijk ook: 

 

>  Contact 

>  Onze werkgebieden 

>  Wespennest verwijderen

>  Wespennest in de grond 

>  Wespennest in huis 

 

Bekijk hier uw voordelen bij ons!

 

 • Binnen 24 uur tijd opgelost 
 • 100% garantie op uw wespen melding
 • Geen verborgen kosten of extra toeslagen

 

 • Hoge klanttevredenheid 
 • Geen wachtrij of gedoe
 • Meer dan 10 jaar ervaring in de bestrijding van wespen

 

 • Gediplomeerde en lokale wespenbestrijders
 • Wij werken ook in het weekend en met vakantiedagen zonder extra toeslagen
 • 24/7 actief en binnen 24 uur geholpen

Wespennest in spouwmuur

Als u constant wespen ziet verdwijnen in een of verschillende openingen van uw buitengevel. Dan heeft u hoogst waarschijnlijk te maken met een wespennest in uw spouwmuur. De meeste plekken waar wespen gaten vinden om zichzelf vervolgens naar binnen te werken zijn ventilatiegaten en het ventilatierooster, de voegen langs de gordijnen en gaten in de muur van uw woning naast de spouwmuur.

Weet u niet zeker of u het nest wil laten zitten of laten bestrijden? De langer dat u wacht met het ondernemen van actie des de meer het nest zal uitbreiden. Een wespennest in de spouwmuur kan ontzettend snel uitbreiden vanwege de ideale omstandigheden voor het wespennest. En met de uitbreiding van het wespennest zullen ook veel risico's erbij komen.

 

Bekijk ook: 

 

>   Contact 

>   Wespen op zolder 

>   Wespennest in de tuin 

>   Wespen bestrijden

>   Wespen 

 

wespen in spouwmuur

Wat gebeurt er allemaal in de spouwmuur?

De koningin van het wespenrijk legt eitjes in de spouwmuur. Zodra de wespen uitkomen ook wel de werksters genoemd. Dan zullen ze het nest alleen maar nog verder en sneller uitbreiden. Ze zullen het isolatie materiaal in de spouwmuur verwijderen zodat er meer ruimt ontstaat voor een grotere ontwikkeling en groei van het wespennest.

 

 

wespen in spouwmuur

Zijn wespen een gevaar in huis?

Ja, zeker! Een goed ontwikkeld wespennest kan wel tot zo 5000 wespen bevatten. Als u het nest laat zitten en geen actie onderneemt dan kunnen de wespen zich heel snel verdubbelen in populatie grootte. Ook kunnen de wespen zich door de isolatie en het hout heen eten en belanden in uw woning. Als u niet allergisch bent voor wespen en u wordt gestoken door een of twee wespen. Dat doet even pijn maar dat heeft meestal geen ernstige gevolgen. Maar als u wordt gestoken door een groot gedeelte van het nest omdat u ervoor kiest om het nest te laten zitten dan zijn de gevolgen dodelijk en eigenlijk niet te overzien. 

Lees hier verder over wespennest in huis

wespen in huis

De gevaren van een wespennest in de spouwmuur

Wespen kunnen zich soms nestelen in de spouwmuur van een gebouw, wat potentieel gevaarlijk kan zijn. Hieronder staan enkele mogelijke gevaren van wespen in spouwmuren:

 

 1. Steekgevaar: Wespen kunnen agressief worden als ze zich bedreigd voelen, bijvoorbeeld als u te dicht bij hun nest komt. Als u per ongeluk een nest verstoort, kunnen de wespen u steken, wat pijnlijk en soms zelfs gevaarlijk kan zijn, vooral als u allergisch bent voor wespensteken.

 2. Geluidsoverlast: Wespen die zich in de spouwmuur nestelen, kunnen een irritant gezoem produceren, vooral als het nest groter wordt.

 3. Schade aan de spouwmuur: Wespen bouwen hun nesten door papierachtig materiaal te kauwen en te vormen. Dit kan leiden tot schade aan de spouwmuur van het gebouw en het kan nodig zijn om de muur te repareren nadat het nest is verwijderd.

 4. Verdere overlast: Wespen in de spouwmuur kunnen ook ander ongedierte aantrekken, zoals vliegen en muggen, die op hun beurt het gebouw kunnen binnendringen.

Als u vermoedt dat er wespen in uw spouwmuur nestelen, is het raadzaam om onze professionele ongediertebestrijders te raadplegen om het nest veilig te laten verwijderen en verdere schade of overlast te voorkomen.

Lees hier verder over wespennest verwijderen

 

Veel gestelde vragen: Wespennest in spouwmuur 

Hoe herken ik een wespennest in de spouwmuur?

Een wespennest in de spouwmuur kan zich meestal manifesteren als een kleine opening of spleet in de muur waar wespen in en uit vliegen. U kunt ook een zoemend of knetterend geluid horen dat afkomstig is van de spouwmuur.

  Hoe gevaarlijk zijn wespen in de spouwmuur?

  Wespen in de spouwmuur kunnen potentieel gevaarlijk zijn, omdat ze agressief kunnen worden en steken als ze zich bedreigd voelen. Als u allergisch bent voor wespensteken, kan een steek zelfs levensbedreigend zijn. Het is dus belangrijk om voorzichtig te zijn en een professionele ongediertebestrijder te raadplegen om het nest veilig te verwijderen.

   Wat gebeurt er als een wespennest in de spouwmuur niet wordt verwijderd?

   Als een wespennest in de spouwmuur niet wordt verwijderd, kan het nest blijven groeien en meer wespen aantrekken. Dit kan leiden tot schade aan de spouwmuur en het kan ook leiden tot verdere overlast, zoals het aantrekken van ander ongedierte zoals vliegen en muggen.

    Hoe kan ik wespen in de spouwmuur voorkomen?

    Om wespen in de spouwmuur te voorkomen, is het belangrijk om eventuele openingen in de muur af te dichten en ervoor te zorgen dat er geen openingen zijn waar wespen in en uit kunnen vliegen. Het is ook belangrijk om geen voedselresten of zoetigheden buiten te laten liggen, omdat dit wespen kan aantrekken.

     Hoe kan een professionele ongediertebestrijder helpen bij het verwijderen van een wespennest in de spouwmuur?

     Een professionele ongediertebestrijder kan een veilige en effectieve methode gebruiken om het wespennest te verwijderen en te voorkomen dat het terugkeert.

     Dit kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van speciale apparatuur en beschermende kleding om het nest veilig te verwijderen. Ze kunnen ook tips geven over hoe u wespen in de toekomst kunt voorkomen.

     CONTACT: LANDELIJKE DIENSTVERLENING ONGEDIERTE MELDKAMER BV

      

     Bel direct en de bestrijder probeert u vandaag nog te helpen. Heeft u direct de hulp nodig van een bestrijder van Ongedierte Meldkamer? De vakmannen staan graag voor u klaar voor het bestrijden van wespen en het verwijderen van wespennesten bij u in de buurt. Vaak kunnen ze u dezelfde dag nog per direct helpen! Met natuurlijk garantie op iedere wespenklus!

      

     contact ongedierte meldkamer