Wespennest in huis

Wespennest in huis laten verwijderen?

 

Wij helpen u direct. Wilt u wespen of een wespennest in huis laten verwijderen. En dat ook nog met gegarandeerd resultaat en 100% garantie. Dan bent u bij het juiste adres!

Wanneer u veel wespen in huis aantreft is dit vrijwel altijd het gevolg van een wespennest dat zich ergens in de constructie van het huis bevindt. Zoals in de spouwmuur, dakkoepel, op zolder of in de kelder.

De wespen zijn meestal erg traag en komen in de kamer terecht vanuit kleine openingen van naden en kieren die licht doorlaten naar het nest. Zodra de wespen in uw huis terecht komen dan vliegen ze direct naar het raam vanwege het licht waar ze door aangetrokken worden. Bel naar 085 080 5718 om direct geholpen te worden of lees hier verder over wespen bestrijden.

 

Bekijk ook:

 

>  Kosten wespenbestrijding 

>  Wespen melding maken

>  Wespennest verwijderen

>  Wespennest op zolder 

 

>  Wespennest in de kelder 

Veel gestelde vragen over wespen

>  Wespennest in de tuin

>  Wespen bestrijden

 

Wespennesten in de spouwmuur

 

Wespennesten in de spouwmuur komen wij regelmatig tegen bij opdrachten. Er zit achter de spouwmuur een holle ruimte die wespen graag gebruiken om het nest te bouwen. Het is een ruimte waar ze veilig zijn van vijanden en slechte weersomstandigheden.

Het gevaar van een wespennest in de spouwmuur is dat het zich erg snel kan uitbreiden, en dat het nest zich zelfs naar de binnenkant van uw huis kan werken. We zien vaak dat mensen de wespenplaag zelf proberen te verwijderen doormiddel van gaten dicht planken of een brander gebruiken. 

 

1. Nooit de gaten dicht plakken dit zal leiden tot een hele onaangename situatie zoals wespen in uw woonkamer. De wespen zullen zich door het hout vreten en dan zullen ze te recht komen in uw huis. U kunt zich voorstellen dat het zeker niet fijn is om een grote wespenplaag binnen in uw woning te hebben. 

2. Een brander gebruiken om het wespennest achter de spouwmuur weg te branden is niet alleen ontzettend gevaarlijk voor u zelf en uw buren. Maar het kan aflopen in de afbranding van uw woning. Het wespennest is namelijk gemaakt van hout en als het in contact komt met vuur zal de vlam direct doorslaan naar de isolatie van uw woning, wat zal lijden tot een grote woningbrand. Wij raden dit absoluut niet aan! Heeft u last van een wespennest in uw spouwmuur. Neem contact op met ons en wij helpen u graag verder.

 

Lees hier verder over een wespennest in de spouwmuur 

 

Wespennest in spouwmuur

Wespennest in dakkapel 

 

Een wespennest in een dakkapel is te herkennen aan de constante in en uitstroom van wespen, meestal vanuit de dakpannen of de randen van het dakkapel. Het is een ideale locatie voor de wespen om een nest te bouwen omdat het nest  zich meestal hoog bevindt en niet snel opvalt, maar het nest kan zich heel snel uitbreiden en erg groot worden vanwege de veilige, warme en holle ruimte achter het dakkapel. 

Ziet u een duidelijke instroom en uitstroom van wespen bij uw dakkapel of in de buurt van uw dakpannen, of heeft u het vermoeden dat u last heeft van wespen. Neem dan contact op met ons om per direct een afspraak te maken met onze wespenbestrijders.   

 

 

 

Wespennest in dakkapel

Bekijk hier uw voordelen bij ons!

 

  • Binnen 24 uur tijd opgelost 
  • 100% garantie op uw eerste wespen melding
  • Geen verborgen kosten of extra toeslagen

 

  • Hoge klanttevredenheid 
  • Geen wachtrij of gedoe
  • Meer dan 10 jaar ervaring in de bestrijding van wespen

 

  • Gediplomeerde en lokale wespenbestrijders
  • Wij werken ook in het weekend en met vakantiedagen zonder extra toeslagen
  • 24/7 actief en binnen 24 uur geholpen