Wespennest in de grond? 

Bij het vinden van een wespennest in de grond is het erg belangrijk dat u direct actie onderneemt en het laat bestrijden. Hoe langer u wacht, hoe groter de risico's worden op gevaarlijke situaties.

Word direct geholpen door onze wespenbestrijders en kom vandaag nog van de wespen af. Wij pakken het probleem aan met beide handen, en u zult binnen 24 uur tijd geholpen zijn.

Ook handig om te weten bij ons krijgt u nu 100% garantie op de wespenbestrijding.

 

 

   

  Wespennest in de grond bestrijden

  Direct een afspraak maken voor echt resultaat en 100% garantie

  Bel telefoonnummer: 085 080 5718

   

  Als u last heeft van een wespennest in de grond dan is het erg belangrijk dat u zo snel mogelijk actie onderneemt. De langer dat u wacht des de gevaarlijker en groter het nest zal worden. Bij ons bent u in goede handen.

  Bekijk hier uw voordelen bij ons!

   

  • Binnen 24 uur tijd opgelost 
  • 100% garantie op uw eerste wespen melding
  • Geen verborgen kosten of extra toeslagen

   

  • Hoge klanttevredenheid 
  • Geen wachtrij of gedoe
  • Meer dan 10 jaar ervaring in de bestrijding van wespen

   

  • Gediplomeerde en lokale wespenbestrijders
  • Wij werken ook in het weekend en met vakantiedagen zonder extra toeslagen
  • 24/7 actief en binnen 24 uur geholpen

  Direct wespen melding maken!

   

  Wespennest in de grond

  Een wespennest in de grond komt vaak voor. Het gat dat de wespen gebruiken om heen en weer te vliegen en hun nest te bouwen is meestal gegraven door muizen. En de wespen maken daar graag gebruik van.

  Het kan er onschuldig uit zien een wespennest in de grond maar dat is het zeker niet. Een wespennest in de grond brengt ontzettend veel gevaarlijke risico's met zich mee.

  Wij horen vaak van klanten dat ze het aardig apart vinden een wespennest in de grond, maar toch komt het vaak voor. Een wespennest in de grond komt vaak voor bij weilanden, parken en helaas ook vaak bij mensen in de tuin.
  Een wespennest in de grond bestrijden is een van de gevaarlijkste wespennesten om te bestrijden. Daarom willen wij u adviseren om bij het gat uit de buurt te blijven, en te wachten op een van onze wespenbestrijders.

  Na een succesvolle bestrijding kunt u ervoor kiezen om het wespennest na 2 - 3 weken tijd zelf op te graven.          Maar dit kunt u ook door ons laten doen, dit kunt u overleggen met onze wespenbestrijder bij u op locatie of bel ons direct om een afspraak te maken. 

  Maak hier direct een melding voor een wespennest in de grond

   

  Waarom zo gevaarlijk?

  Het is niet in te schatten hoe groot een wespennest onder de grond daadwerkelijk is. Een wespennest in de grond kan erg slecht uitpakken voor mensen en dieren. Bewoners, kinderen, dieren kunnen per ongeluk in het opening gat stappen van het wespennest. Mensen en dieren kunnen boven de grond ook trillingen veroorzaken die recht door nest heen gaan. Waardoor de wespen zich bedreigd voelen en met grote aantallen zullen aanvallen.

  Mensen die aan het tuinieren zijn of hoveniers kunnen zonder dat ze ervan bewust zijn een gat in de grond slaan, en direct een groot stuk van het wespennest openhalen. De consequenties zijn dan absoluut niet te overzien, in dat geval zijn de consequenties zelfs dodelijk.

  Waarom in de grond? 

  De wespenkoningin is verantwoordelijk voor de locatiekeuze van het wespennest. Belangrijkste voorwaarde voor de keuze is voldoende bescherming tegen vijanden en weersomstandigheden. Daarom is een nest onder de grond maken erg slim. De wespen zullen onder de grond veel gebruik maken van oude gangetjes van muizen en mollen. Ze kunnen het nest aardig ver en veel uitbreiden. Het is nooit met zekerheid te zeggen hoe groot een wespennest onder de grond nou daadwerkelijk is.