Ongediertebestrijding voor productie & industrie

 

Productie & industrie

Liever direct een afspraak met ons voor het voorkomen van ongedierte in uw werkomgeving. Liever direct contact ? Bel ons op 085 - 080 5718. (gratis nummer).

Een productie stilstand is erg vervellend in productieomgevingen, net als product schade. Om uw productieprocessen optimaal te houden, zijn plaagdieren absoluut niet welkom. Maar het buiten de deur houden van ongedierte kan een uitdaging zijn, ook omdat u de hele dag door te maken heeft met inkomende en uitgaande grondstoffen, materialen en eindproducten.

Hoe voorkomt u overlast van plaagdieren? En hoe voorkomt u dat u plaagdieren overbrengt aan klanten?
Ongedierte Meldkamer ondersteunt u met al uw wensen inclusief ongediertebestrijding en ongediertepreventie.

 

Bekijk ook:

 

-  Onze diensten 

-  Tips n Tricks 

-  Afspraak maken 

 

 

plaagdierbeheersing productie en industrie

Professioneel en deskundig vrij van ongedierte?


Voordelen: 

 

  • Flexibel en snel
  • Geen imago, product of financiële schade 
  • Afspraak gemaakt binnen 24 uur tijd

 

  • Gratis bedrijfsinspectie  
  • Landelijke dekking in NL
  • Hoge klanttevredenheid 

 

Maak hier direct een afspraak 

Ongediertebestrijding voor productie en industrie

Overlast van muizen, ratten en insecten

 

Een productieproces bestaat uit verschillende activiteiten. Denk aan de aanlevering van grondstoffen en halffabricaten, de opslag hiervan en vervolgens de productie en het transport. Plaagdieren kunnen deze processen flink verstoren

Muizen verstoppen zich graag op warme, veilige plekjes in magazijnen. En s'nachts met minst activiteit van de mens komen ze tot leven. Ze knagen aan verpakkingen en producten, maar ook aan kabels van machines. Wat veel storingen, kortsluiting of zelfs brand kan veroorzaken. 

Ze komen ook graag in kantines waar eten wordt bewaard en bereidt, bestaat er het risico op bijvoorbeeld ratten en kruipende insecten. Ratten komen ook voor op locaties waar een sloot vlak bij is. Plaagdieren kunnen meekomen met inkomende transporten. Andersom kunt u plaagdieren meenemen naar afnemers. Daarom is het altijd belangrijk om uw inkomende goederen te controleren op ongedierte. 

 

Bekijk hier ook:

 

- Muizenbestrijding 

- Rattenbestrijding 

 

 

 

Ongediertebestrijding en preventie


Aan de slag met ongediertepreventie? Dan stellen we een preventieplan op, waarmee u voldoet aan de certificeringsnormen. We doen een nulmeting en bepalen de meest effectieve aanpak en de actiepunten. Ook adviseren we over maatregelen die u zelf kunt nemen. Denk hierbij onder meer aan netheid en hygiëne. We werken volgens de IPM-methode: Integrated Pest Management.

 

Hierbij is ongediertepreventie en bouwkundige wering ontzettend belangrijk. Periodiek houden we een controle, op basis van onze pijlers: ongediertebestrijding, hygiëne en bedrijfsmatige en bouwkundige aspecten.

 

Het is erg belangrijk om gaten en kieren te dichten met het juiste plaagdierbeheersing materiaal. We adviseren hierover. Als u dat handig vindt, voeren we dit uit met ons eigen weringsteam. Maak een afspraak met ons weringsteam om te voorkomen dat ongedierte uw bedrijfspand binnen dringen. 

 

Bouwkundige wering voor productie en industrie

Vaste contactpersoon voor al uw vragen met snelle responstijd


Bij Ongedierte Meldkamer krijgt u een vaste contactpersoon. Hij kent uw bedrijf, uw wensen en weet wat u belangrijk vindt. Dit zorgt voor snelle reacties. Dankzij onze landelijke dekking kunt vertrouwen op een snelle responstijd. We bestrijden alle soorten plaagdieren en hebben vakkundige kennis en expertise van bestrijding en preventiemethodes. Klanten waarderen de hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Bekijk hier onze klanttevredenheid of neem contact met ons op om een afspraak te maken.

 

Eerst even kennis maken ? Wij horen graag van u !

 

contact ongedierte meldkamer