Voorbereidingen bij ongedierte 

 

Op deze pagina leggen wij u uit welke voorbereidingen u kunt treffen wanneer u een afspraak met ons heeft gemaakt. De voorbereidingen zijn belangrijk om het werk eenvoudiger en veiliger te maken voor beide partijen. 

 

Bekijk ook: 

 

- Gratis offerte aanvragen

- Afspraak maken 

- Veel gestelde vragen 

- Diensten 

- Over ons 

voorbereidingen tegen ongedierte

Voorbereidingen bij overlast van wespen

 

U heeft bij ons een melding gemaakt voor het verwijderen van een wespennest of het verhelpen van een wespenplaag. Wij sturen direct een wespenbestrijder uw kant op. Maar welke voorbereidingen kunt u het beste maken om moeilijkheden te volkomen en het zo eenvoudig mogelijk te maken voor uzelf en onze wespenbestrijder.  

Deze voorbereidingen zijn niet noodzakelijk maar u maakt het voor ons en uzelf wel een stuk makkelijker. 

 

Heeft u een wespennest in de buurt van uw vijver?

Als het wespennest in de buurt zit van een kleine vijver. Dan kunt u deze het beste afdekken met een zeil.

 

Heeft u een wespennest in de grond?  

Als het wespennest zich in de grond bevindt dan is het handig om voor uw veiligheid en dat van andere er iets omheen te zetten, zodat mensen weten dat ze er uit de buurt moeten blijven. Dat is beter voor uw eigen veiligheid en die van andere. 

 

Bevindt het wespennest zich in buurt van plekken waar u veel spullen heeft staan? 

Maak het zo overzichtelijk mogelijk voor onze wespenbestrijder zodat u sneller geholpen kunt worden. Blijf uit de buurt van het wespennest en verwijder of verplaats alleen de spullen die u veilig kunt verplaatsen. Is dit niet mogelijk dan hoeft u niks te doen, de wespenbestrijder is onderweg.  

 

Bekijk ook:

 

-  Afspraak maken

-  Wespen bestrijden 

-  Wespennest verwijderen 

 

Voorbereidingen bij overlast van ratten of muizen 

 

U heeft een melding bij ons gemaakt. Omdat u overlast ervaart van ratten of muizen. Welke voorbereidingen kunt u het beste treffen om het zo eenvoudig mogelijk voor uzelf en de bestrijder te maken.  

 

Ervaart u overlast van ratten of muizen?

Dan willen wij u vragen om alle losse spullen die tegen wanden of muren aan staan zo ongeveer 30 cm van de kant af te zetten. 

 

Vragen van de ongediertebestrijder zo goed mogelijk beantwoorden

Wanneer de ongediertebestrijder arriveert bij u op locatie. Dan zal de ongediertebestrijder u een aantal vragen stellen wat die vervolgens zal gebruiken tijdens zijn inspectie.