Ongediertebestrijding voor de farmaceutische industrie

 

Farmaceutische industrie

Bedrijven en organisaties die actief zijn in de farmaceutische industrie moeten voldoen aan erg strikte hygiëne eisen, in het belang van de klant of cliënt. Maak direct een afspraak met ons voor het voorkomen van ongedierte in uw werkomgeving. Liever direct contact ? Bel ons op 085 - 080 5718.

Ongedierte kunnen de veiligheid van de producten in gevaar brengen en zorgen voor imagoschade. Of het nu gaat om een producerend bedrijf of een verkopende organisatie, van laboratorium en productieruimte tot apotheek. Ongedierteplagen mogen niet aanwezig zijn in deze omgevingen. Hier word sterk op gehandhaafd en gecontroleerd. Lees hier verder over onze werkwijze en aanpak.

Ongedierte risicoplekken in het farmaceutische industrie

Plaagdieren zijn de zeer ongewenste gasten waarop u absoluut niet zit te wachten. Wij komen direct in actie als u overlast ervaart en helpen u direct om alle ongediertesoorten buiten de deur te houden. Uw farmaceutische industrie loopt vooral risico op vliegen, muizen en ratten, die niet alleen gezondheidsrisico's, financieel economische en materiële schade veroorzaken, maar ook uw imago erg kunnen beschadigen.

Om dit te voorkomen is het belangrijk om uw werkomgeving, terrein, opslagruimte en afvalplaats goed in de gaten te houden en direct actie te ondernemen bij het vinden of signaleren van ongedierte. 

 

Bekijk ook: 

 

-  Direct in contact komen met ons team

-  Ongediertebestrijding 

-  Ongediertepreventie 

-  Onze sectoren 

 

Overlast door insecten, mieren of vliegen

 

Of het nou gaat om klein of grootschalige overlast wij helpen u meteen. In uw farmacie kunt u te maken krijgen met muizen, kruipende insecten, mieren en vliegen. Ze kunnen voorkomen op verschillende plaatsen in uw gebouw. Denk bijvoorbeeld aan productieruimtes, opslagruimten, afvalplaatsen en gemeenschappelijke ruimtes zoals toiletten en kantines. Lees hier verder over ongediertebestrijding binnen de horeca waar de kantine of gemeenschappelijk eetzaal van uw farmacie of organisatie ook bij hoort. 

 

In apotheken kunnen plaagdieren ook schade veroorzaken aan de producten en hygiëne van een apotheek, wat kan lijden tot imagoschade voor de farmacie en apotheek.

 

Bekijk ook: 

 

- Onze diensten 

 

 

Ons ongediertepreventieplan

 

Ongediertepreventie in de farmaceutische industrie vraagt om een hele professionele en secure aanpak. We doen altijd eerst een meting om de riscio-factoren of ernstigheid van de situatie in te schatten. Op basis van de resultaten die hier uitkomen bepalen we de meest effectieve aanpak en actiepunten. Die leggen we vast in een ongediertepreventieplan of indien nodig ongediertebestrijdingsplan, waarmee u voldoet aan de certificeringsnormen.

Hierin geven we ook advies over maatregelen die u zelf kunt nemen. Nadat het plan is besproken met de leidinggevende word er direct actie ondernomen. We werken volgens de IPM-methode: Integrated Pest Management. Hierbij staan preventie en wering centraal. We doen periodieke controles uitvoeren binnen uw bedrijf, op basis van onze pillaren: Plaagdierbeheersing, ongediertebestrijding, hygiëne en bedrijfsmatige en bouwkundige aspecten. Wanneer er sprake is van een acuut probleem, dan zijn we binnen 24 uur ter plaatse.

 

Professioneel en deskundig vrij van ongedierte?

 

  • Flexibel en snel
  • Geen imago, product of financiële schade 
  • Afspraak gemaakt binnen 24 uur tijd

 

  • Gratis bedrijfsinspectie  
  • Landelijke dekking in NL
  • Hoge klanttevredenheid 

 

Vaste contactpersoon, snelle responstijd


Bij Ongedierte Meldkamer krijgt u een vast contactpersoon. Hij of zij kent uw locatie en weet wat voor u belangrijk is. U kunt vertrouwen op een snelle binnen 24 uur responstijd. Dit dankzij onze landelijke dekking.  We bestrijden alle soorten ongedierteplagen en hebben vakkundige kennis en expertise van bestrijding en preventiemethodes. Klanten waarderen de kwaliteit van onze professionele dienstverlening. 

 

Bouwkundige wering door ons eigen weringsteam

 

Om te voorkomen dat ongedierte uw bedrijf binnen kunnen komen, is het belangrijk dat gaten en kieren worden gedicht. Maar wel natuurlijk met het juiste materiaal. We adviseren hier ook over, neem hiervoor contact met ons op.  Als u wilt kunnen wij het ook laten uitvoeren door ons eigen weringsteam. Dit verzekert u van de beste weringsoplossing met professionele materialen wat direct zal lijden naar het gewenste resultaat. 

 

Bekijk hier onze aanpak met bouwkundige wering

CONTACT: LANDELIJKE DIENSTVERLENING VAN ONGEDIERTE MELDKAMER BV