Veel gestelde vragen over Kakkerlakken

 

Veel gestelde vragen over Kakkerlakken

Op deze pagina kunt u veel gestelde vragen vinden over Kakkerlakken.

Mocht u overlast hebben van kakkerlakken in dat geval kunt u direct met ons contact opnemen, u zult dan direct geholpen worden. En de kakkerlakken overlast zal snel en effectief worden verwijderd door onze professionele kakkerlakken bestrijder.

 

Bekijk ook:

 

>   Contact 

>   Kakkerlakken bestrijden 

>   Kosten kakkerlakkenbestrijding 

>   Home pagina 

Bel onze kakkerlakken bestrijders

Ongedierte Meldkamer google review score

Veel gestelde vragen over kakkerlakken

 

HOE KOM IK VAN DE KAKKERLAKKEN AF?

Kakkerlakken zijn erg moeilijk te bestrijden en verspreiden zich ontzettend snel omdat ze overal eitjes achterlaten. Daarom is het verstandig dat u bij overlast van kakkerlakken zo snel mogelijk contact met ons contact opneemt. Wij zullen u per direct verlossen van de kakkerlakken. 

WAAR LEVEN KAKKERLAKKEN OVERDAG?

Kakkerlakken zijn het meest in de nacht actief. Tijdens daglicht vluchten de kakkerlakken naar naden en kieren of andere donkere, vochtige en warme ruimtes. Kakkerlakken houden het meeste van temperaturen boven de 20 graden celcius.

WAAROM HEB IK KAKKERLAKKEN?

Kakkerlakken komen af op voedselbronnen en vinden meestal een ingang naar uw woning via kleine kieren, naden, spleetjes, ventilatiekanalen of leidingen.  

ZIJN KAKKERLAKKEN GEVAARLIJK?

Kakkerlakken zijn niet agresief en zullen mensen niet zomaar bijten. Maar ze zijn wel erg gevaarlijk in de zin van het overbrengen en verspreiden van ziektes. 

Daarom is het erg belangrijk dat u bij het aantreffen van kakkerlakken, zo snel mogelijk contact opneemt met een van onze ongediertebestrijders. 

IS HET HEBBEN VAN 1 KAKKERLAK ERG?

Als u 1 kakkerlak ziet dan zijn er helaas meer. Kakkerlakken leven namelijk in groepjes en kunnen zich erg goed verstoppen achter kleine donkere gleuven, naden en kieren. 

KUNNEN KAKKERLAKKEN GEVAARLIJK ZIJN?

De kakkerlak in het algemeen is wereldwijd bekend als een van de smerigste beestjes in bestaan. Maar ze vallen mensen niet aan en drinken ook geen menselijk bloed. Maar ze kunnen wel veel ziektes verspreiden en overbrengen in ruimtes en voedsel.

kakkerlakken bestrijden