Digitale plaagdierbeheersing


Next level beheersing met Ongedierte Meldkamer

Digitale ongediertebestrijding zorgt ervoor dat u de ongedierte altijd een stap voor bent.
De plaagdierbeheersing wereld evolueert in een snel tempo. Hierdoor worden voortdurend groeiende en opkomende ongediertebedreigingen geïntroduceerd. Moderne technologie, zoals het Internet of Things, IoT, en cloud computing helpen ons bij het nog sneller en efficiënter monitoren, detecteren en verhelpen van ongedierte bedreigingen. 

 


Gratis offerte aanvragen 

 
Direct geholpen worden? 

 

Moderne plaagdierbeheersing 

Een nieuwe revolutionaire technologie in plaagdierbeheersing maakt de ongediertebeheersing een stuk makkelijker.  Plaagdieren beïnvloeden de omzet en vormen een bedreiging voor de gezondheid en veiligheid van uw bedrijf.  Het 24/7 beschermen van locaties tegen ongedierteplagen kan een grote uitdaging zijn. Vooral op locaties die lastig te controleren zijn op plaagdieractiviteit of locaties die volledig geautomatiseerd of onbemand zijn. De moderne digitale oplossingen van Ongedierte Meldkamer brengen ongediertebestrijding en ongediertepreventie naar een nieuw niveau van controle, efficiëntie en bescherming.

Ongedierte Meldkamer combineert sensortechnologie en draadloze communicatie, analyses van ongedierte gegevens en rapportages. Zo tillen we de plaagdierbeheersing naar een nog hoger niveau terwijl arbeidsintensieve taken afnemen. Ongedierte Meldkamer biedt een innovatieve toevoeging waardoor jouw budget slimmer en efficiënter ingezet kan worden.

 


Veilig en niet-intrusief


Het digitale plaagdiersysteem van Ongedierte Meldkamer werkt zonder verstoring van uw organisatie / bedrijfssystemen en zonder gebruik te maken van jullie wifi. Het systeem functioneert rechtstreeks met de digitale unit van ons bedrijf en de Cloud wat resulteert in een veilig systeem dat geen overlast veroorzaakt.

 

Bekijk ook:

 

>  Diensten 

>  Sectoren

>  Ongediertebestrijding

>  Contact

Even snel contact?