Ongediertebestrijding voor transport en logistiek

Transport en logistiek 

Ongedierte kunnen zich bevinden overal waar het een komen en gaan is van producten, het risico dat ongedierte worden meer vervoerd naar een klant is vaak aanwezig. Waardoor de klant vaak beschadigde producten en verpakkingen ontvangt. Dit brengt veel gevolgen met zich mee, zoals besmette producten. Maar ook: financiële, commerciële en imagoschade doordat er ongedierte worden meegenomen naar een afnemer. Ongedierte Meldkamer BV ondersteunt met ongediertebestrijding en ongediertepreventie.

Dit doen we ook voor bedrijven in de sector transport & logistiek. Maak direct een afspraak met ons voor het voorkomen van ongedierte in uw werkomgeving. Liever direct contact ? Bel ons op 085 - 080 5718. (gratis nummer)

 

Ongediertebestrijding voor transport en logistiek

Professioneel en deskundig vrij van ongedierte?

 

  • Flexibel en snel
  • Geen imago, product of financiële schade 
  • Afspraak gemaakt binnen 24 uur tijd

 

  • Gratis bedrijfsinspectie  
  • Landelijke dekking in NL
  • Hoge klanttevredenheid 

 

 

Ons ongediertepreventieplan

 

Ongediertepreventie in de transport en logistiek vraagt om een nauwkeurige aanpak. We doen altijd eerst een meting om de riscio-factoren of ernstigheid van de situatie in te schatten. Op basis van de resultaten die hier uitkomen bepalen we de meest effectieve aanpak en actiepunten. Die leggen we vast in een ongediertepreventieplan of indien nodig ongediertebestrijdingsplan, waarmee u voldoet aan de certificeringsnormen. Hierin geven we ook advies over maatregelen die u zelf kunt nemen. Nadat het plan is besproken met de leidinggevende word er direct actie ondernomen. We werken volgens de IPM-methode: Integrated Pest Management. Hierbij staan preventie en wering centraal. We doen periodieke controles uitvoeren binnen uw bedrijf, op basis van onze pillaren: Plaagdierbeheersing, ongediertebestrijding, hygiëne en bedrijfsmatige en bouwkundige aspecten. Wanneer er sprake is van een acuut probleem, dan zijn we binnen 24 uur ter plaatse.

 

Bouwkundige wering door ons eigen weringsteam

 

Om te voorkomen dat ongedierte uw bedrijf binnen kunnen komen, is het belangrijk dat gaten en kieren worden gedicht. Maar wel natuurlijk met het juiste materiaal. We adviseren hier ook over, neem hiervoor contact met ons op.  Als u wilt kunnen wij het ook laten uitvoeren door ons eigen weringsteam. Dit verzekert u van de beste weringsoplossing met professionele materialen wat direct zal lijden naar het gewenste resultaat. 

 

Bekijk hier onze aanpak met bouwkundige wering

Vaste contactpersoon, snelle responstijd


Bij Ongedierte Meldkamer krijgt u een vast contactpersoon. Hij of zij kent uw locatie en weet wat voor u belangrijk is. U kunt vertrouwen op een snelle binnen 24 uur responstijd. Dit dankzij onze landelijke dekking.  We bestrijden alle soorten ongedierteplagen en hebben vakkundige kennis en expertise van bestrijding en preventiemethodes. Klanten waarderen de kwaliteit van onze professionele dienstverlening. 

 

CONTACT: LANDELIJKE DIENSTVERLENING VAN ONGEDIERTE MELDKAMER BV