Advisering

 

Advisering voor plaagdierbeheersing en ongediertepreventie

Heeft u last van plaagdieren of wilt u ongedierte voorkomen? Onze gediplomeerde en vakkundige bestrijdingstechnici adviseren u graag. We voeren een analyse uit van de situatie, stellen een plaagdierbeheersplan op en adviseren over maatregelen die u en uw personeel of collega’s zelf kunnen nemen. 

 

Grondige inspectie

Goed advies begint bij een secure en grondige inspectie. Hiervoor komt er een bestrijdingstechnicus van Ongedierte Meldkamer bij u langs. Onze specialist inspecteert uw pand en brengt alle risicofactoren van alle mogelijke risicogebieden in kaart . Dit gebeurt aan de hand van onze vier pillaren van de Integrated Pest Management methode. We kijken naar ongediertebestrijding, hygiëne, bedrijfsmatige aspecten en bouwkundige zaken. 

 

Plaagdierbeheersplan met advies


Wanneer we de huidige situatie met alle risicofactoren in kaart hebben gebracht, dan stellen we een plaagdierbeheersplan op volgens onze werkwijze en de IPM werkproces. Hierin geven we advies over alle punten waar u zelf aan kunt werken. Met fotomateriaal en risico en gevolganalyse.

Bouwkundige adviezen op het gebied van wering, hygiëne-adviezen en adviezen over nette werk en opslagruimten. Want, om u alvast een advies te geven: hoe schoner en netter u en uw collega’s werken, hoe minder aantrekkelijk de omgeving wordt voor plaagdieren. Waar het om draaid is om de omgeving zo onaantrekkelijk mogelijk te maken voor alle soorten ongedierte.

 

Periodieke controles en adviezen


Soms is er veel meer nodig dan de eigenaar denkt. Dan kunt u ons inschakelen voor ongediertebestrijding en ongediertepreventie. We voeren periodieke controles uit. We passen diverse methodes toe, zoals mechanische en digitale vallen en muizenlokaasdepots.

Wij kunnen per direct bouwkundige aanpassingen voor u uitvoeren, zodat ongedierte niet binnenkomt. We doen deze werkzaamheden met ons eigen weringsteam. U weet dus zeker dat dit grondig gebeurt, met de juiste materialen. En natuurlijk blijven we u en uw medewerkers adviseren. Want alleen samen voorkomen we plaagdieren.

 

 

Voorkom ongedierteplagen met onze ongediertepreventie dienst


Wilt u overlast of vele verschillende soorten schade voorkomen? Kies ook voor ongediertebestrijding of ongediertepreventie door Ongedierte Meldkamer BV en profiteer van onze grondige aanpak.

Bel ons via 085 -080 5718 of  vul het formulier hieronder in: